Alex Mitriță, înapoi în România! Atacantul a sosit astăzi în țară și a mers direct la Craiova

Marian Cărăvan 27.01.2021, 21:34
Alex Mitriță, înapoi în România! Atacantul a sosit astăzi în țară și a mers direct la Craiova

Alexandru Mitriță s-a întors de urgență în țară și s-a deplasat direct la Craiova. Internaționalul român a avut un motiv bine întemeiat pentru care a lipsit de la antrenamentele echipei sale de club, Al Ahli. Alex Mitriță, înapoi în România!

Alex Mitriță, înapoi în România! Atacantul a sosit astăzi în țară și a mers direct la Craiova

Departe de casă, atunci când te cuprinde dorul de cei dragi, faci totul pentru a le fi alături. În toamna anului trecut, în viața lui Alexandru Mitriță se petrecea un lucru minunat. Internaționalul român devenea tată pentru prima oară. Pe 28 noiembrie, soția sa, Alesia, a născut o fetiță superbă, Ava Maria. Aflat departe de casă, la Al Ahli, în Arabia Saudită, lui Alex Mitriță i s-a făcut dor de minunea din viața lui. Așa că s-a învoit de la antrenamentele echipei sale și a decolat spre România pentru a le vedea pe Ava-Maria și pe Alesia. Mitriță, înapoi în România!

Antrenorul Vladan Milojevici a fost de acord ca Mitriță să lipsească de la ședințele de pregătire, cu condiția ca fotbalistul să revină în Arabia Saudită până la meciul cu Al Batin. Întâlnirea din etapa a 16-a a campionatului e programată pe 31 ianuarie.

Noiembrie. 28. Un număr ce reprezintă de astăzi totul pentru mine și în mod special 28.11.2020 este una dintre cele mai fericite zile din viața mea: am o fetiță sănătoasă pe care abia aștept să o văd și să o strâng în brațe. Bine ai venit pe lume, Ava Maria Mitriță, îți doresc să fii sănătoasă, fericită și să ne faci fericiți.

Iubita mea soție, Alesia, îți mulțumesc pentru minunea pe care ai adus-o pe lume și sunt bucuros că viața noastră va fi în 3 din acest moment. Îmi este dor de tine și abia aștept să vă țin în brațe, pentru că momentul acela nu este deloc departe. Familia reprezintă totul pentru mine și dragostea noastră o vom dărui fetiței noastre. Vă iubesc și ne revedem în curând să începem aventura împreună!”, scria Alex Mitriță, pe rețele sociale, atunci când s-a născut Ava-Maria.

Alex Mitriță s-a cununat religios cu Alesia pe 24 noiembrie 2019.

Alex Mitrita, inapoi in Romania! I s-a facut dor de fetita sa si a Alesiei, Ava Maria
Alex Mitrita, inapoi in Romania! I s-a facut dor de fetita sa si a Alesiei, Ava Maria Sursa foto: instagram mitrita28

Alexandru Mitriță, pe podium cu Al Ahli

Al Ahli ocupă momentan locul al treilea în campionatul din Arabia Saudită, cu 29 de puncte. Echipa la care activează internaționalul român e la un singur punct de liderul Al Hilal, formație antrenată de Răzvan Lucescu.

Alex Mitriță a marcat trei goluri în 14 meciuri la Al Ahli. În 13 dintre acestea a fost titular.

Născut la data de 8 februarie 1995, la Craiova, Alex Mitriță are o cotă de piață de 5,5 milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe