Alexandru Maxim, decisiv pentru Gaziantep. A înscris golul calificării în sferturile Cupei la puțin timp după ce a intrat pe teren 

Bordei Radu / 08.02.2022, 20:34
Alexandru Maxim, decisiv pentru Gaziantep. A înscris golul calificării în sferturile Cupei la puțin timp după ce a intrat pe teren 

Alex Maxim este, din nou, într-o formă de senzație. Mijlocașul ofensiv s-a pus iar pe marcat și este cel mai bun om de la Gaziantep. Românul a marcat în weekend, în campionatul turc, iar acum a făcut-o iar, în cupa Turciei.

Maxim a trebuit introdus pentru a-i salva pe cei de la Gaziantep. Fără el, echipa nu reușea să găsească golul calificării. Contribuția lui Maxim s-a dovedit, din nou, decisivă. Alin Toșca a fost titularizat în centrul liniei defensive și a fost schimbat la pauză.

Alexandru Maxim, din nou decisiv pentru Gaziantep. A calificat echipa în turul următor al Cupei României

Alex Maxim a început meciul cu Kasimpasa pe banca de rezerve, dar evoluția scorului a necesitat introducerea lui, după pauză.  Și a adus victoria echipei sale.

Specializat în executarea fazelor fixe la Gaziantep, românul a marcat în minutul 81, dintr-un penalty, reușita calificării în sferturi și primul său gol în actuala ediție a cupei.

Maxim are un sezon foarte bun în Turcia: internaționalul român a înscris de cinci ori în Super Lig și are și trei pase decisive pentru Gaziantep, care ocupă momentan locul 8 în campionat, la două puncte de cupele europene.

Fostul antrenor al lui Maxim are interzis în Turcia. Marius Șumudică a fost demis de Malatyaspor

Dacă Alex Maxim continuă să impresioneze la Gaziantep, omul care l-a adus în Turcia nu mai este văzut cu ochi buni. Marius Șumudică a fost dat afară de la Malatyaspor după un bilanț catastrofal. Astfel, antrenorul român a intrat în istoria negativă a clubului turc.

E o decizie unilaterală a clubului, s-or gândi că va fi mai bine. Nu e nicio problemă, dar nu vreau ca lumea să fie indusă în eroare. Eu nu am primit niciun ban de peste trei luni şi nici acum nu mi s-a dat nimic. Am văzut că mi s-ar fi plătit restanţele, dar e fals!

Eu aveam biletele cumpărate ca să ne întoarcem, împreună cu secunzii, în Turcia, dar mi s-a transmis că am fost demis.

Cum ziceam, sper ca fără mine Malatyaspor să se salveze. Este un oraş frumos, cu nişte suporteri admirabili şi ar fi păcat ca anul viitor să nu fie în Super Lig. Conducerea a făcut însă greşeli foarte, foarte mari a comentat Marius Șumudică.

Ne-am despărțit de antrenorul Marius Șumudică! Dorim să-i mulțumim pentru munca depusă, alături de staff-ul său, și să-i urăm succes în activitatea profesională”, a anunțat Yeni Malatyaspor.