Alibec, fotografie misterioasă alături de șefa clubului Kayserispor: „Am să dau gol pentru tine!”

Mihai Cheles 19.01.2021, 23:51
Alibec, fotografie misterioasă alături de șefa clubului Kayserispor: „Am să dau gol pentru tine!”

Denis Alibec a reușit primele sale goluri în tricoul celor de la Kayserispor, marți, în duelul cu Basaksehir. Atacantul naționalei a semnat golurile victoriei lui Kayserispor, scor 2-0, în fața campioanei Turciei, și s-a ținut de promisiunea făcută președintei echipei, Berna Gozbași.

Înaintea partidei cu Bașahșehir, Denis Alibec s-a intersectat cu Berna Gozbași, femeia care „face și desface” la Kayserispor. „Doamna de fier” de la Kayseri ar fi dorit să urmărească partida din biroul propriu, însă Alibec a convins-o să se răzgândească. I-a promis că va marca, și că golurile vor fi mai frumoase vizionate de pe stadion.

Nu pleca la birou, urmărește meciul din stadion. Voi înscrie pentru tine. Facem și o fotografie pentru a-mi demonstra promisiunea, i-ar fi spus Alibec, citat de Kayserispor Sevdalisi.

A marcat de două ori, dar s-a accidentat

Denis Alibec a făcut un meci foarte bun împotriva celor de la Bașahșehir. A deschis scorul în minutul 42, după ce a păcălit apărarea adversă și a învins portarul. Golul doi a fost înscris în minutul 77, din pasa lui Pedro Henrique. Brazilianul i-a pasat excelent în careu, Alibec a driblat portarul și a înscris.

Din păcate, la faza golului doi, Denis Alibec s-a accidentat și fost înlocuit cu Kanga Aka. Oficialii celor de la Kayseri au postat pe rețelele de socializare un mesaj în care anunțau că românul va fi supus unui test RMN. Apoi, după ce va fi pus diagnosticul, se va știi cât va lipsi românul de pe gazon.

Denis Alibec, lăudat de presa din Turcia

Denis Alibec a fost unul dintre jucătorii lăudați din presa din Turcia după această etapă. Jurnaliștii de la Fotomac au scris:

Kayserispor a reușit să treacă peste un adversar mult mai puternic și s-a impus cu 2-0. În urma acestui succes cu Bașakșehir, Kayserispor a obținut trei puncte uriașe. Denis Alibec a marcat ambele goluri și a securizat victoria echipei sale.

De asemenea, Fanatik anunță faptul că Dan Petrescu a ieșit victorios datorită conaționalui său, Denis Alibec:

Denis Alibec a reușit să marcheze două goluri și Kayserispor a trecut de Bașakșehir. Cu acest succes, Kayserispor a obținut trei puncte importante și a ieșit pentru moment din zona retrogradării. Noul antrenor, Dan Petrescu, a obținut prima sa victorie. Denis Alibec s-a accidentat după al doilea gol, însă a ieșit la rampă când echipa a avut nevoie de el

Urmăriți Playsport.ro și pe