EXCLUSIV. Mama lui Denis Alibec i-a lăsat pe toți fără cuvinte chiar de ziua fiului ei. Surpriză neașteptată pusă la cale în miez de noapte

Claudia Balan 06.01.2021, 11:37
EXCLUSIV. Mama lui Denis Alibec i-a lăsat pe toți fără cuvinte chiar de ziua fiului ei. Surpriză neașteptată pusă la cale în miez de noapte

Mama lui Denis Alibec i-a lăsat pe toți fără cuvinte chiar de ziua fiului ei. Aceasta i-a făcut o surpriză neașteptată pusă la cale în miez de noapte.

Internaționalul roman, Denis Alibec, a împlinit ieri 30 de ani. Aniversarea l-a prins în cantonament, dat fiind faptul că fotbalistul are astăzi meci în campionatul Turciei, cu echipa la care evoluează în prezent, Kayserispor.

Mama lui Denis Alibec i-a lăsat pe toți fără cuvinte chiar de ziua fiului ei

Chiar și așa, sportivul a avut parte de o surpriză emoționantă. Mama sa, Emilia Stroe, a complotat cu colegul acestuia, un alt roman care evoluează la echipa turcă, Silviu Lung junior, trimițându-i fiului său tortul lui preferat pe care, evident, acesta l-a savurat alături de coechipieri.

Mama lui Denis Alibec i-a lasat pe toti fara cuvinte chiar de ziua fiului ei
Mama lui Denis Alibec i-a lasat pe toti fara cuvinte chiar de ziua fiului ei

“Denis este în cantonament. Nu obișnuiesc să-l sun noaptea, indifferent de motiv. De ziua lui, a primit un tort special, din partea familiei. Silviu Lung mi-a fost complice, cu el am pus la cale mica surpriză. S-a bucurat foarte mult. Colegii i-au cântat La mulți ani și cam atât, având în vedere faptul că mâine (n.r. astăzi) au meci”, a mărturisit, în exclusivitate, pentru playsport.ro, Emilia Stroe.

“Denis este ca o binecuvântare și o împlinire”

Și cu această ocazie, mama fotbalistului și-a adus aminte, cu durere, de cel mai trist eveniment din viața sa, pierderea unei fetiței, sora lui Denis. Aceasta ne-a mărturisit că micuța s-a stins la doar 11 luni, și că era cu cinci ani mai mare decât Alibec. Astfel că, venire ape lume a fotbalistului i-a umplut golul lăsat în urma acestei tragedii.

“Pentru noi, Denis este o binecuvântare și o împlinire, având în vedere că pe surioara lui am pierdut-o”, ne-a mai spus aceasta.

Pe lângă pierderea surioarei lui, Denis Alibec a mai avut parte, în copilărie, și de un alt eveniment trist, divorțul părinților săi. Fotbalistul a fost crescut de mama și de bunica sa, pe care le adoră și mult timp a locuit cu chirie.

Sacrificii majore pentru Denis

Emilia Stroe a făcut chiar mari sacrificii pentru a-I putea oferi o copilărie frumoasă fiului său, aceasta lucrând și ca șofer de taxi pentru a avea bani.

Ne-a fost tare greu, de ce să mint?! Totuşi, ca orice părinte, am făcut tot posibilul să nu-i lipsească nimic din ce-l putea ajuta. Ok, poate nu mi-am permis să-i iau un calculator sau un telefon performant, însă alimentația a avut-o mereu asigurata. Nici de haine de firmă nu aveam prea mulți bani. Și voia și el una, alta, ca orice alt copil. Îi mai lua fratele meu un pantalon, niște tricouri. Prefera să aibă mai puține haine, dar să fie de firmă. Cu ele mergea și la lot și peste tot”, povestea aceasta. 

Denis Alibec evoluează în prima ligă turcă
Denis Alibec evoluează în prima ligă turcă

În prezent, Emilia Stroe locuiește cu fiul său într-o frumoasă vilă din Mangalia, unde are grijă și de cățelul lui Denis. Altfel, mama fotbalistului ne-a mai spus că acesta și-a revenit după accidentarea suferită în etapa precedent din campionatul Turciei.

Tatăl lui, un fotbalist foarte talentat

Denis Alibec se trage dintr-o familie de sportivi. Tatăl său, Gevrim, a fost un fotbalist foarte talentat. Acesta a fost coleg de echipă cu fratele său, Geli (unchiul lui Denis), la FC Neptun, în liga a treia. Tatăl lui Alibec era căpitanul echipei, iar în timpul liber muncea ca barman. Acesta a jucat mai bine de zece ani la FC Neptun, refuzând șansa să se afirme, atunci când a fost chemat în probe la prima echipa a județului, FC Farul Constanța.

Mama lui Denis Alibec i-a lăsat pe toți fără cuvinte chiar de ziua fiului ei. Surpriză neașteptată pusă la cale în miez de noapte i-a produs o stare de bine fotbalistului. Ajuns la 30 de ani, Denis evoluează în prima ligă din Turcia.

Urmăriți Playsport.ro și pe