”Am ieșit dintr-o mocirlă, este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viață!” Anamaria Prodan, mult mai fericită după apariția unui nou bărbat în viața ei. EXCLUSIV

Iosif Pintilie 23.03.2023, 17:13
”Am ieșit dintr-o mocirlă, este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viață!” Anamaria Prodan, mult mai fericită după apariția unui nou bărbat în viața ei. EXCLUSIV

Anamaria Prodan a trecut, în 2022, printr-o perioadă foarte complicată. Impresara a trecut prin divorțul de Laurențiu Reghecampf, care s-a lăsat cu multiple dispute în mediul public. Impresara a suferit enorm în ultimii ani, având și probleme profesionale, fiind celebrul cazul în care l-a pierdut pe Dennis Man.

Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată

Impresara, recunoscută ca fiind o femeie foarte puternică, susține că a trecut peste toate problemele ce i-au apărut în ultimul timp și se declară foarte fericită.

Anamaria Prodan spune că își petrece timpul călătorind, se ocupă de afacerile pe care le deține, de familie, de prieteni, dar și de jucătorii pe care îi reprezintă.

Perioada bună prin care trece poate fi exprimată și prin faptul că femeia de afaceri are un nou iubit.

”Sunt într-un moment al vieții mele când probabil sunt cea mai fericită, cea mai liniștită și îmi trăiesc viața atât de frumos… Merg în vacanțe, îmi fac business-urile, îmi cresc copiii frumos, nu vreau să aud nimic, nu vreau să știu cine, care s-au certat. Vreau doar ca jucătorii mei să fie bine, antrenorii mei să fie bine, copiii mei săm fie fericiți, iar prietenii mei, pe care îî iubesc, să fie fericiți.

Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viață. Am ieșit dintr-o mocirlă în care mă învârteam, iar azi am ajuns în punctul în care absolut nimic nu mă mai doboară. La mine după atâția nori și atâta furtună, a intrat lumină de este zi mereu”, ne-a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate.

Prodan, încântată de noii șefi ai lui Dinamo

Nu doar viața personală o bucură pe Anamaria Prodan. Impresara este mândră că prietenul său, Andrei Nicoulescu, a preluat echipa din ”Ștefan cel Mare” și are mare încredere că noua conducere a lui Dinamo va reuși să readucă echipei glorie.

”Sunt prietenii mei și funt fabuloși! Au făcut treabă bună peste tot pe unde au fost. Sunt foarte fericită că s-au apucat de acest nou proiect. Eu zic că au bani, acum nimeni nu știe ce bani are fiecare în cont, dar eu cred că dacă cineva se înhamă la un astfel de proiect au bani. Eu știu că Andrei, peste tot pe unde a fost, inclusiv la Rapid, a făcut treabă.

Dinamo este un mare brand, acolo trebuie să vină mereu oameni cu bani. Probabil și situația este de așa natură. Toți care au investit în fotbal au avut probleme și au făcut un pas înapoi. Dar este frumos că Marian Copilu s-a dus la Petrolul. Oamenii care au dragoste față de fotbal și care se și pricep, cum este Marian, fac performanță”, ne-a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate.

Urmăriți Playsport.ro și pe