Anamaria Prodan râde de Becali și FCSB: „Este hilar ce se întâmplă. Să-și ia Gigi licența, e cel mai ușor”. EXCLUSIV

Iosif Pintilie 23.03.2023, 15:33
Anamaria Prodan râde de Becali și FCSB: „Este hilar ce se întâmplă. Să-și ia Gigi licența, e cel mai ușor”. EXCLUSIV

FCSB este o echipă recunoscută pentru puternica implicație a patronului în alcătuirea primului 11. Gigi Becali este un patron atipic pentru fotbalul nostru, pentru că se implică, mai mult decât ar fi cazul, în deciziile pe care ar trebui să le ia un antrenor.

Din acest motiv, Becali refuză să mai numească un antrenor cu licență PRO care chiar să gestioneze echipa. S-a oprit la Mihai Pintilii, fost mijlocaș al echipei sale, care nu are licență, dar care are rezultate bune.

Anamaria Prodan a găsit soluția pentru FCSB

Anamaria Prodan crede că la FCSB există o singură variantă: să preia Gigi Becali echipa într-un mod oficial. Adică să își obțină licența de antrenor. În același timp, ea spune că i-ar fi recomandat acestuia să se înscrie la cursuri.

”La FCSB nu o să poată face nimeni nimic. Cât timp Gigi Becali nu face un pas înapoi, să lase antrenorul să își ducă la bun sfârșit meseria, nu o să poată face nimeni nimic. Este adevărat că patronul, pentru că bagă bani, are un cuvânt de spus, dar ceea ce se întâmplă la FCSB, în acest moment, este hilar.

Poate de asta nu merg lucrurile. Nu spun că Gigi Becali este bun sau rău, departe de mine asta. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni. Este părerea mea, a unui om de fotbal. Cred că o echipă de fotbal trebuie lăsată condusă de un antrenor care a făcut performanță și care are experiență.

La FCSB, Gigi Becali trebuie își ia licența de antrenor, și nu o zic cu răutate, a învățat fotbal în toți anii ăștia. Nimeni nu va mai avea ce să comenteze și ce să spună, ești patron și antrenor, ca Gică Hag. Dacă nu, niciodată nu o să poți să faci nimic. A băgat bani foarte mulți, are impresia că știe foarte foarte foarte bine fotbal și normal că nu există un antrenor suficient de bun. Și dacă vine Mourinho, se vor lua la scandal în 10 minute.

 

Pentru Gigi, cel mai simplu ar fi, și eu i-am zis de mulți ani, să își ia licența și atunci termină cu toată lumea, nimeni nu-l mai ia peste picior. Știe fotbal, face fotbal pe banii lui, îi convine. E cel mai ușor”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playsport.

În același timp, ea a vorbit și despre antrenorii ”traseiști” Superligă și despre cum sunt tratați ei de către patroni.

”În România,  există câțiva antrenori care se rulează de la o echipă la alta. Fiecare, când îl semnează pe antrenor, îl ridică în slăvi, iar când îl dă afară, îi înjură familia, de la primul până la ultimul grad. De asta s-a ajuns aici în fotbal”, a adăugat Anamaria Prodan.

Urmăriți Playsport.ro și pe