Amanta lui Ciprian Marica a rupt tăcerea. „Nu am niciun regret”

Bădulescu Silvian / 15.10.2021, 17:38
Amanta lui Ciprian Marica a rupt tăcerea. „Nu am niciun regret”

„Amanta lui Ciprian Marica”, Ana Muntean pe numele ei, spune că această perioadă a încarcat-o foarte mult, dar recunoaște că nu regretă nimic. Aceasta a fost surprinsă alături de fostul fotbalist la un hotel din Cluj, chiar de către soțul ei.

Ciprian Marica a încercat să îi ofere explicații

Imaginile cu Ciprian Marica au devenit virale pe rețelele de socializare. El a fost filmat, fiind acoperit doar de un prosop, în timp ce încerca să ofere explicații.

Ana Muntean recunoaște că presiunea a fost foarte mare în acele momente când toată atenția publică era îndreptată asupra sa. Totuși, ea a adăugat că nu regretă nimic din cele întâmplate.

Soția lui Florin Muntean i-a transmis un mesaj și Anamariei Prodan, cea care a încurajat-o în acele momente delicate.

„Nu am niciun regret”

Ana Muntean și Ciprian Marica au fost filmați în hotelul din Cluj. Legătura dintre ei s-a viralizat, dar femeia spune că nu simte niciun regret din această perioadă.

„Acea perioadă a fost una din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum, cu bune și cu rele, și o perioadă în urma căreia nu am niciun regret”, a declarat aceasta pentru emisiunea La Sală

Mai mult decât atât, femeia cunoscută în social media drept „amanta lui Marica” a ținut să îi mulțumească Anamariei Prodan pentru încurajările pe care i l-ea transmis în acea perioadă grea a vieții sale.

„Am văzut un articol foarte frumos în care Anamaria Prodan a declarat despre mine faptul că sunt și eu mamă, am și eu dreptul la viață, am doi copii, că sunt o femeie care trebuie lăsată în pace. Nu am avut ocazia să îi mulțumesc pentru asta” a mai adăugat Ana Muntean.

Ciprian Marica este în prezent unul dintre cei trei acționari ai echipei Farul Constanța, alături de Gheorghe Hagi și Zoltan Iasko. Ehipa din Liga I este rezultatul fuziunii celor două formații Farul Constanța și Viitorul Constanța, devenind una dintre principalele candidate la play-off-ul Ligii I.

În ceea ce-l privește pe Marica, el este al 4-lea cel mai bun marcator din istoria echipei naționale de seniori, la egalitate cu Viorel Moldovan. În cele 72 de partide disputate sub tricolor, acesta a marcat 25 de goluri. Deasupra lui se situează partenerul său, Gică Hagi și Adrian Mutu, ambii cu câte 35 de goluri, dar și Iuliu Bodola. Cel din urmă a deținut recordul de cele mai multe goluri marcate la națională pentru aproximativ jumătate de secol.