Anamaria Prodan a dat cărțile pe față. Familia lui Reghecampf, mesaj dur: „Ai murit pentru mine!”

Moldoveanu Camelia / 11.10.2021, 09:30
Anamaria Prodan a dat cărțile pe față. Familia lui Reghecampf, mesaj dur: „Ai murit pentru mine!”

Bebeto, fiul Anei Prodan, a reacționat printr-o postare pe Instagram după ce a aflat că tatăl lui, Laurențiu Reghecampf, a depus actele de divorț. Mai mult, antrenorul CSU Craiova se pare că este pe cale să-și întemeieze o altă familie. Sarah Dumitrescu, fiica impresarei, a reacționat și ea în comentarii.

Bebeto, mesaj dur pentru tatăl său, Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial faptul că se desparte de Anamaria Prodan, femeia cu care este căsătorit din 2008 și alături de care are un copil, pe Bebeto (Laurențiu Reghecampf Jr.). Astfel, antrenorul CSU Craiova a confirmat toate zvonurile din ultimele luni, însă nu a recunoscut că ar urma să devine tată pentru a treia oară. Se zvonește că amanta acestuia, sau iubita oficială (în funcție din ce unghi este privită povestea), Corina Bilcon (Caciuc) ar fi însărcinată.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a declarat Reghecampf pentru cancan.ro.

După ce a aflat că tatăl lui urmează să divorțeze de Anamaria Prodan, Bebeto ar fi postat o fotografie pe Instagram la care a adăugat următorul mesaj:

🖤ai murit pt mine 😔forever! @anamariaprodanreghecampf @rbccadp @sarahh

Totuși, ținând cont de vârsta fragedă a copilului, ne păstrăm rezerva că mesajul ar fi fost postat de copilul cuplului Reghecampf – Prodan.

Anamaria Prodan: „Undeva, tati s-a pierdut”

Sarah Dumitrescu, fiica Anei Prodan cu Toni Dumitrescu, i-a răspuns în comentarii fratelui său. Sportiva, cel mai mare copil al impresarei, i-a lăsat lui Bebeto în comentarii o inimă și un emoji care plânge.

Anamaria Prodan a reacționat și ea imediat, sfătuidu-și fiul să-și iubească tatăl în continuare. Tot ea îi explică lui Laurențiu Reghecampf Jr. faptul că tatăl său se află într-un moment de rătăcire, negare pe care Anamaria Prodan a avut-o de la începutul acestui scandal.

Mami ..❤️tati este intr un moment greu al vieții. Trebuie sa l iubim ! Familia, loialitatea, respect ,onoare! Apără-l! TU, ești EL ! NOI suntem EL! FII Puternic BĂIATUL MEU SUPERB SI DEȘTEPT ! Cum sunt si surorile tale! Si, iubește-l !! Tu esti EL ! Nu uita niciodată !CÂNDVA VA ÎNȚELEGE !!!Du-te si caută in el numai lucrurile bune! El este si va rămâne Eroul vieții tale! Pt noi el va rămâne SOARELE NOSTRU ! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SA SI VADĂ GREȘELILE ! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE ! Mami !!!CÂINII LATRĂ ,URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu il reprezintă !! Undeva TATI S A PIERDUT. ..INTR O LUME URÂTA TARE ! Care nu îl reprezintă ! Dar tu lupta Pt tati si nu îți încarcă sufletul cu ura ,caci tatal tău nu stie ce îți face. Puterea si dragostea ta îl vor ajuta! Mama o sa fie in spatele lui si in spatele vostru mereu ! ❤️Va iubește mami fără Marginele! Înconjurați l pe tati cu dragoste ! ❤️”, a scris Anamaria Prodan la postarea fiului ei, Bebeto.