Uluitoarea reacție a Anei Prodan după ce s-a zvonit că iubita lui Laurențiu Reghecampf ar fi însărcinată în 3 luni

Gabriel-Alexandru Ioniță / 10.10.2021, 19:10
Uluitoarea reacție a Anei Prodan după ce s-a zvonit că iubita lui Laurențiu Reghecampf ar fi însărcinată în 3 luni

Anamaria Prodan continuă să nege faptul că Laurențiu Reghecampf ar avea o relație de mai multe luni cu o altă femeie. Agentul FIFA a reacționat în stilul devenit clasic în ultima perioadă atunci când a aflat că antrenorul Universității Craiova ar aștepta un copil de la iubita sa, Corina Bilcon.

Anamaria Prodan neagă în continuare că soțul său ar avea o amantă

Încă soția lui Reghecampf, Anamaria Prodan a susținut că a avut o discuție cu acesta și el nu știa nimic despre acest subiect. Mai mult, impresarul a negat încă o dată că Reghe ar avea o relație cu această femeie.

Ce sarcină? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta. Nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea”, a spus Anamaria Prodan potrivit Fanatik.

Recent, Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care o are cu Dan Alexa. În condițiile în care este cunoscut incidentul din 2019, când ea a fost surprinsă lovindu-l în față pe antrenor.

Agentul FIFA a explicat că ea a avut mare încredere în calitățile de antrenor ale lui Alexa. Și a lăsat de înțeles că relație cu el s-a rupt din cauza unor diferende de viziune în ceea ce privește fotbalul, dar și viața în general.

Dan Alexa a fost unul dintre cei mai talentați antrenori pe care eu i-am văzut în viața mea. Puteam să intru toată în foc că va ajunge în cel mai scurt timp antrenorul echipei naționale. Dar, concepțiile și ideile mele despre fotbal și viață nu se potrivesc cu ale lui.

Familia trebuie să ți-o ții. Orice bărbat mai pleacă. La un moment dat îmi zicea cineva «Și șoarecele schimbă gaura!». Eu am zis atunci că e greșit. Că un bărbat adevărat și puternic, care crede în el, își face familia fericită”, a spus Anamaria Prodan într-un interviu postat pe canalul de YouTube „theXclusive”.

Anamaria își dorește să devină din nou mamă

Totodată, Anamaria a dezvăluit și că se gândește foarte serios la posibilitatea de a adopta un copil în următoarea perioadă: „Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Dacă mă întrebi, aș mai vrea să fac, dar nu știu dacă se mai poate, gata. Dar mă gândesc să înfiez un copil, ar fi cel mai frumos gest pe care îl poate face cineva pentru un alt suflet. Dacă fetele nu se grăbesc, mă gândesc foarte tare să fac asta”.