Reghecampf i-a spus oficial „Adio!” impresarei Anamaria Prodan. Cuvintele nu lasă loc de interpretări

Autor: Moldoveanu Camelia / 11.10.2021, 07:35
Reghecampf i-a spus oficial „Adio!” impresarei Anamaria Prodan. Cuvintele nu lasă loc de interpretări

Final de poveste între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. După ce impresara a încercat de atâtea luni să mențină aparențele unei căsnicii fericite, declarațiile antrenorului de la Craiova vin ca o bâtă în creștetul capului pentru Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf anunță că a depus actele de divorț personal. Anunțul survine la doar o zi după ce s-a aflat că amanta lui Reghecampf este însărcinată. În acel moment, Anamaria Prodan a venit cu o reacție dură, dar fără țintă.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a declarat Reghecampf pentru cancan.ro.

Laurențiu Reghecampf locuiește cu amanta. Anamaria Prodan afirmă că formează o familie normală

O tânără din Deva, Corina Bilcon, este cea care i-a furat inima lui Laurențiu Reghecampf. Acesta oricum trăieste separat de Anamaria Prodan, chiar dacă impresara ar fi anunțat că acest lucru este normal.

Antrenorul și noua sa parteneră nu se mai ascund și au planuri importante. Cei doi chiar se gândesc la căsătorie, mai ales după ce antrenorul din Bănie își va rezolva problemele cu actuala soție. Corina locuiește în locuința antrenorului din Craiova și vestea mare acum vine. Se pare că iubita antrenorului ar fi însărcinată și Reghe ar deveni tată pentru a treia oară