Anamaria Prodan a primit cea mai dură palmă de la Reghe și Corina. Foto wow!

Bădulescu Silvian / 15.10.2021, 22:16

Au apărut primele fotografii cu Laurențiu Reghecampf și amanta acestuia, în exclusivitate pe impact.ro. Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova pare foarte fericit, exact imediat după ce a confirmat divorțul de Anamaria Prodan.

Primele poze cu cei doi

Imaginile survin după ce Anamaria Prodan a ajuns să iasă în fața publicului zilnic afirmând că „Soarele” ei nu divorțează. Chiar dacă Anamaria Prodan și Reghecampf au împreună un fiu, antrenorul lui CS U Craiova e decis să își refacă viața cu altcineva.

Anamaria Prodan a negat pentru o bună perioadă de timp faptul că mariajul lor este în pericol de a se încheia. Mai mult decât atât, aceasta a negat și ideea că actualul ei soț este îndragostit de o altă femeie.

În exclusivitate pe impact.ro, primele poze apărute cu cei doi sunt prezentate. Aici putem vedea cum actualul antrenor al oltenilor zâmbește larg lângă femeia care i-a furat inima. Corina, pe numele ei, este o șatenă cu păr lung și cu un trup de individiat. Cei doi sunt surprinși împreună atât la restaurant, cât și într-un parc.

Laurențiu Reghecampf despre divorț

Acesta a confirmat depunerea actelor de divorț. Laurențiu Reghecampf a ținut să precizeze că nu se va dezice niciodată de căsnicia pe care o are cu impresara și că familia este sfântă pentru el.

De cealaltă parte, Anamaria Prodan a declarat că în cazul în care se va adeveri vestea faptului că Laurențiu Reghecampf va deveni din nou tată alături de amanta lui, ea va fi cea care va dori să divorțeze. În plus, se pare că Reghe i-ar fi cerut lui Adrian Thies să îi boteze copilul.

„Păi poate sunt prea frumoasă și prea mare. Nu mai promovați nonvalori. Dacă e gravidă, eu cu Thiess suntem nași. Dacă se adeveresc, păi divorțez eu. Nu trebuie să divorțeze nimeni de mine. Nu l-am văzut. Omul vrea să fie campion. Bebe nu l-a văzut, e supărat că nu l-a văzut acum. Acum 10 minute a vorbit cu el ultima oară, îmi zicea că pe mine și pe Adi ne iubește. Eu cu Adi nu știm. Noi nu divorțăm” a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.

Antrenorul nu se află la primul său divorț. Înainte de a se căsători cu Anamaria Prodan, el a avut o căsnicie cu o altă femeie, Mariana, alături de care are un fiu. Femeia i-a dăruit și o fetiță care s-a stins la puțin peste un an de la naștere, din nefericire. După acea despărțire, femeia l-a acuzat că a înșelat-o cu impresara, în contextul în care s-a afișat cu ea la scurt timp de la despărțire.