Zi neagră pentru Anamaria Prodan. Părăsită a doua oară într-o singură zi. Anunț de ultim moment

Gabriel-Alexandru Ioniță / 11.10.2021, 17:06
Zi neagră pentru Anamaria Prodan. Părăsită a doua oară într-o singură zi. Anunț de ultim moment

Anamaria Prodan primește lovitură după lovitură în aceste zile. Impresarul a aflat astăzi că Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după cum a dezvăluit chiar antrenorul Universității Craiova.

Anamaria Prodan a aflat că un bun prieten al său va fi nașul copilului lui Reghecampf cu noua iubită

Mai mult, ea a fost „lăsată la greu” și de un foarte bun prieten al său, omul de afaceri Adrian Thiess. Potrivit Cancan, acesta va fi nașul de botez al copilului pe care Reghecampf îl va avea cu noua sa iubită, Corina Bilcon.

Informația a fost confirmată chiar de Adrian Thiess, omul despre care s-a vehiculat în trecut că dorea să investească la Dinamo. El a spus că ține în continuare la fel de mult și la Anamaria Prodan și la Laurențiu Reghecampf. Și a explicat că gestul pe care îl face pentru antrenor este unul firesc din punctul său de vedere.

Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta”, a spus Adrian Thiess sursei citate.

Anunțul lui Laurențiu Reghecampf referitor la divorț

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale, atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a transmis antrenorul Universității Craiova potrivit Cancan.

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față. Familia lui Reghecampf, mesaj dur: „Ai murit pentru mine!”

VIDEO. Anamaria Prodan o să fie, din nou, mămică! Celebra impresară a recunoscut că se gândește să înfieze un copil