Anamaria Prodan admite că iubește. „Știți cum a apărut nebunia asta?”

Giosanu Catinca / 21.01.2022, 07:18
Anamaria Prodan admite că iubește. „Știți cum a apărut nebunia asta?”

Anamaria Prodan uimește din nou. Agentul FIFA a făcut declarații uluitoare despre Dan Alexa, la mai bine de doi ani după episodul celebru în care l-a lovit pe tehnician la finalul unui meci din Liga 1.

Anamaria Prodan, declarații uluitoare

Anamaria Prodan a fost invitată în cadrul unui podcast amplu organizat de Codin Maticiuc, la care a fost prezent și Cosmin Natanticu.

În podcastul „La Mijloc”, impresara și-a spus partea de adevăr și a recunoscut că încă îl iubește pe Laurențiu Reghecampf, în ciuda faptului că el a trădat-o. Fiica regretatei artiste Ionela Prodan a vorbit și despre episodul cu Dan Alexa, antrenor alături de care a fost surprinsă în timp ce purta o discuție în contradictoriu.

L-a înșelat sau nu Anamaria pe Reghe cu Dan Alexa

Anamaria Prodan a oferit în detaliu amănunte despre presupusa relație cu Dan Alexa.

Dacă-mi zici de Dan Alexa mă dau cu capul de masă.”, a început Anamaria Prodan șirul declarațiilor, atunci când a auzit întrebarea dacă l-a înșelat pe Reghe cu Alexa.

”Îl iubesc”

Ulterior, ea a mărturisit că are sentimente puternice pentru tehnicianul de 42 de ani.

Îl iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc și pe tine, Codin Maticiuc sau pe tine, Cosmin Natanticu. (…) Măi voi știți cum a apărut nebunia asta? Anamaria Prodan lucrează de când se știe numai cu bărbați. Și atunci acest gen de oameni zic că sunt c***ă.

Sunt singura femeie din România care nu s-a culcat cu Codin Maticiuc. Eu sunt vulcanică și toți prietenii mei știu asta. Eu așa am fost, nu e un lucru bun. Dacă ceva nu îmi convine, eu în secunda doi sar la bătaie. Dacă îți explic și nu înțelegi, îți dau un pumn.

Așa am fost dintotdeauna. Ai mei mă cunosc. Am bătut și oameni din fotbal. Și în cercul de prieteni. În viața mea am lovit multă lume. Singurul pe care nu l-am lovit a fost soțul meu.”, a declarat Prodan, în cadrul podcastului. În aceeași emisiune, impresara a admis că o să îl iubească toată viața pe Reghecampf. 

Prima înfățisare în divortul dintre impresară și Laurentiu Reghecampf va fi pe 7 februarie 2022, la Judecătoria Buftea. Doar că, a dezvăluit Anamaria Prodan, ea este convinsă că lucrurile vor fi cât se poate de dificile în cadrul judecății.