EXCLUSIV. Gigi Becali este aproape de o lovitură uriașă. Ianis Stoica, perla FCSB-ului, este dorit de Arsenal

Gabriel-Alexandru Ioniță Dumitru Adrian 22.11.2021, 08:36
EXCLUSIV. Gigi Becali este aproape de o lovitură uriașă. Ianis Stoica, perla FCSB-ului, este dorit de Arsenal

Ianis Stoica a fost cel mai bun jucător de la FCSB în victoria contra celor de la FC Botoșani. Tânărul de numai 18 ani a fost introdus de Toni Petrea pe teren în minutul 69 în locul lui Andrei Cordea și a contribuit decisiv la revenirea de senzație a roș-albaștrilor.

Ianis Stoica este noua „bijuterie” a lui Gigi Becali

Fiul fostului stelist Pompiliu Stoica a marcat golul de 2-1 și a oferit pasa decisivă pentru Florin Tănase, care a închis tabela în prelungirile meciului. Nu este pentru prima dată când Ianis Stoica își pune amprenta decisiv pe jocul celor de la FCSB în acest sezon.

Internaționalul de tineret a mai marcat alte 3 goluri în acest sezon de Liga 1. Aceste reușite au venit tot după ce tânărul fotbalist de bandă a început meciul ca rezervă.

De asemenea, el a marcat două goluri și în meciul de Cupa României contra celor de la CS Hunedoara. Iar evoluțiile foarte bune ale lui Ianis Stoica nu au rămas neobservate.

El a fost remarcat de scouterii celor de la Arsenal, care îl monitorizează de 2 luni. Aceștia i-au finalizat deja dosarul noii „perle” a lui Gigi Becali și urmează să vină în România în 2022 pentru a negocia direct cu patronul vicecampioanei României.

Patronul FCSB-ului ar fi refuzat deja o ofertă de 1.5 milioane de euro pentru Ianis Stoica

Rămâne de văzut dacă „tunarii” vor reuși să cadă la o înțelegere cu Gigi Becali. Recent a apărut informația conform căreia patronul FCSB-ului ar fi refuzat o ofertă de 1.5 milioane de euro de la Bologna în schimbul lui Ianis Stoica.

De asemenea, și Galatasaray și-a manifestat interesul în urmă cu câteva luni pentru fotbalistul crescut de FCSB. Acesta a reușit să îl impresioneze și pe fostul internațional Ilie Dumitrescu după prestația foarte bună din meciul cu FC Botoșani.

FCSB a jucat foarte bine în repriza a doua. Mi-au plăcut mult Octavian Popescu și Tănase. S-a văzut cât de mult contează să ai o bancă valoroasă, au intrat Ianis Stoica, Budescu și Valentin Gheorghe. Centrarea lui Budescu de la golul de 2-1 este o centrare de excepție.

Copilul ăsta, Ianis Stoica, are un fler extraordinar, apare foarte bine la finalizare. La golul de 2-1 a apărut foarte bine pe colțul scurt și a deviat în poartă. FCSB a lăsat câteva spații, dar dacă nu profiți de aceste momente… FCSB a meritat victoria.

Și execuția lui Valentin Gheorghe de la primul gol a fost una de excepție. Totul a fost premeditat acolo, mă așteptam ca Budescu să facă una ca asta. Budescu intră foarte bine în joc, ajută mult echipa”, a spus acesta după meci la Digi Sport.

Schimbarea radicală a lui Gigi Becali în legătură cu Constantin Budescu: „La câteva zile a spus altceva. Era total opus față de cum îl vedeți”

 

Urmăriți Playsport.ro și pe