Anamaria Prodan încearcă să blocheze transferul lui Ianis Stoica la Arsenal. Gestul incredibil pe care l-a făcut impresara. Exclusiv

Moldoveanu Camelia / 02.12.2021, 17:05
Anamaria Prodan încearcă să blocheze transferul lui Ianis Stoica la Arsenal. Gestul incredibil pe care l-a făcut impresara. Exclusiv

Ianis Stoica este la un pas de a semna cu Arsenal. După cum PlaySport.ro a anunțat în exclusivitate, de dosarul fotbalistului de la FCSB se ocupă chiar șeful departamentului de scouting al clubului londonez. Însă, în peisaj a apărut și Anamaria Prodan. Impresara a făcut tot posibilul pentru a blocat transferul fiului lui Pompilui Stoica.

Anamaria Prodan a făcut un gest disperat în încercarea de a sabota transferul lui Ianis Stoica la Arsenal

Oficialii lui Arsenal sunt încântați de evoluțiile tânărului Ianis Stoica și își doresc să bată palma cu FCSB cât mai repede, informație confirmată și de The Sun. Mai mult, din informațiile PlaySport.ro, fiul lui Pompiliu Stoica urmează să primească un salariu de 50.000 de lire sterline la echipa U23. Bineînțeles că suma poate crește în funcție de performanțele sportivului, ca de exemplu dacă marchează 10 goluri. Dacă ajunge la echipa mare, Ianis Stoica o să încaseze un salariu dublu, mai exact 100.000 de lire sterline.

Gigi Becali a confirmat informațiile PlaySport.ro, recunoscând faptul că are în acest moment o ofertă de 7.5 milioane de euro pentru Ianis Stoica. Însă, patronul FCSB își dorește 10 milioane de euro plus 20% dintr-un viitor transfer. Astfel, în funcție de cum vor decurge negocierile, cel mai probabil suma finală de transfer va fi undeva în jurul a 8.5 de lire sterline, echivalentul a circa 10 milioane de euro. În acest sens, o delegație a „tunarilor” va veni în România cel mai probabil la începutul lunii decembrie, fie la meciul roș-albaștrilor cu UTA Arad, fie, cel mai târziu, la cel cu Rapid.

Cu toate că Ianis Stoica a renunțat la serviciile impresarei Anamaria Prodan pentru a semna cu Giovanni Becali de la 1 decembrie 2021, încă soția lui Laurențiu Reghecampf a făcut un gest cel puțin șocant. Impresara a pus mâna pe telefon, a sunat la Arsenal pe fix și s-a prezentat ca fiind agentul fotbalistului Ianis Stoica. Cu alte cuvinte, Anamaria Prodan face tot posibilul pentru a reuși să-l împiedice pe fiul lui Pompiliu Stoica să semneze cu echipa londoneză.

„Becali n-a vrut să-l lase la Stuttgart ”

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru PlaySport.ro, Anamaria Prodan a explicat de ce contractul lui Ianis Stoica este înregistrat la federația engleză și cum are de gând să-l „dea în urmărire” pe Gigi Becali. Mai mult, ea a mărturisit faptul că finanțatorul FCSB nu a vrut să-l lase pe Ianis să semneze cu Stuttgart.

Poate Gigi vrea să-l păcălească pe Ianis cum a făcut-o și cu Man. Că a zis că-i plătește el orice despăgubiri. Sunt curioasă cum va achita legal Gigi Becali niște compensații față de un impresar pentru un jucător care nu aparține clubului. Cum scoate bani legal din FCSB ca să-mi achite mie clauzele din contractul lui Man, dacă voi câștiga procesul? Avocații chiar vor monitoriza acest subiect.

Eu fac parte dintr-o companie numită SPOCS, iar unul dintre parteneri are licență pe Anglia. E foarte simplu. Ianis a și fost propus de mult timp prin Anglia, iar singurii care puteau anunța dacă există sau nu oferte de aici eram noi, cei din SPOCS. De exemplu, Becali n-a vrut să-l lase la Stuttgart, ca s-o știți și p-asta!”, A explicat agentul FIFA.