EXCLUSIV. Anamaria Prodan pune punct speculațiilor legate de venirea lui Reghecampf la Craiova: „Adevărul e acesta”

Catinca Giosanu 28.01.2021, 15:29
EXCLUSIV. Anamaria Prodan pune punct speculațiilor legate de venirea lui Reghecampf la Craiova: „Adevărul e acesta”

UPDATE: Anamaria Prodan a făcut o precizare de utimă oră:

Nu ne-a căutat nimeni de la Craiova, am citit și noi de ofertă din presă. Adevărul este că nu știu dacă Laur ar fi interesat de ofertă. Nu cred că s-a gândit pentru că oferta nu există până în acest moment”, a spus agentul.

Anamaria Prodan a primit o lovitură de proporții la nici o zi după transferul lui Dennis Man. Este vorba despre Laurențiu Reghecampf. Ce a făcut Reghe de a reușit să o scoată din minți pe soția lui?

Anamaria Prodan, lovitură de proporții la nici o zi după transferul lui Man

Anamaria Prodan a fost îndepărtată de familia Becali imediat după transferul ”perlei” de la FCSB. Nici bine n-a apucat să se obișnuiască cu ideea că nu va mai face niciun fel de afacere cu Gigi Becali, că deja a primit o nouă lovitură. Se pare că ”Reghe” s-ar fi înțeles cu Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf ar fi fost convins de finanțatorul formației din Bănie, Mihai Rotaru, care i-ar fi oferit un salariu lunar de 14.000 de euro. Fostul antrenor de la FCSB ar urma să sosească în România încă din această seară, dacă testul COVID-19 efectuat în SUA va avea rezultat negativ, transmite Prosport.

În plus, antrenorul ar fi acceptat să fie dat afară de la Craiova fără compensații financiare. Asta, în cazul în care rezultatele vor cere o astfel de mișcare, mai arată sursa anterior citată.

Anamaria Prodan, lovitură de proporții la nici o zi după transferul lui Dennis Man
Anamaria Prodan a primit o lovitură de proporții chiar de la soțul ei / Sursa Foto: ProSport

Mihai Rotaru i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Reghecampf

În vârstă de 45 de ani, Laurențiu Reghecampf s-ar fi înțeles cu Universitatea Craiova, club care traversează o formă slabă sub comanda lui Corneliu Papură.

Mihai Rotaru ar urma să sosească și el astăzi la Craiova, după o vacanță petrecută în Maldive. Oficialii de la Craiova nu au făcut până acum o schimbare la nivelul băncii tehnice și din cauza absenței patronului. Însă acum au simțit că este momentul.

Reghecampf a antrenat ultima oară în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl. Din anumite motive, el s-a despărțit de formație în octombrie 2020. În străinătate, fostul internațional le-a mai pregătit pe Al Hilal (Arabia Saudită), Litex Lovech (Bulgaria) și Al Wahda (Emiratele Arabe Unite).

În cariera sa, tehnicianul român a cucerit de două ori titlul de campion al României, cu FCSB, în sezoanele 2012/2013, respectiv 2013/2014. În România, Reghecampf a mai antrenat la Gloria Bistrița, Universitatea Craiova, FC Snagov și Concordia Chiajna.

Urmăriți Playsport.ro și pe