Anamaria Prodan s-a retras de la Academica Clinceni. Lovitură neașteptată pentru ilfoveni

Bordei Radu / 07.01.2022, 15:02
Anamaria Prodan s-a retras de la Academica Clinceni. Lovitură neașteptată pentru ilfoveni

Academica Clinceni a încheiat anul cu speranțe mari, dar l-a început sub semnul dezastrului. Deși formația ilfoveană a renăscut, chiar la meciul cu Dinamo, lucrurile sunt iar grave în Ilfov. Un finanțator misterios apăruse la echipă, la jumătatea lunii decembrie și se plătiseră o parte din datorii.

Augustin Călin, Sabin Ilie și Adrian Falub au fost aduși pentru a conduce clubul și echipa, iar Clinceniul părea din nou o forță. Mai ales că și Anamaria Prodan anunțase că se va implica și va aduce fotbaliști în această iarnă. Din păcate pentru ilfoveni, situația stă mult mai rău decât se aștepta cineva.

Dezastru la Clinceni. Anamaria Prodan nu se mai implică și echipa este aproape de desfințare

După rezultatele din finalul anului, oamenii de la Clinceni sperau la salvarea de la retrogradare. Acum, însă, supraviețuirea clubului și terminarea sezonului par principalele obiective. La nici o lună după ce Anamaria Prodan își anunța implicarea, alături de un alt finanțator. De altfel fiica impresarei era instalată într-o funcție de conducere, pe modelul Hermannstadt. Adrian Falub stabilizase echipa, după demiterea lui Ionuț Chirilă, așa că totul părea în regulă.

Dar, cei de la Fanatik anunță că impresara de 49 de ani nu mai dorește să se implice la echipă. Decizia a fost luată după ce investitorul care trebuia să îi vină alături, Filip Dobrescu, a dispărut din peisaj. Iar clubul din Clinceni a rămas total descoperit.

În momentul de față, Academica Clinceni mai dispune doar de 10 jucători pentru prima echipă, iar în 3-4 zile urmează ca alți 5 fotbaliști să părăsească echipa. Prin urmare, cantonamentul a fost anulat. Se pare că și directorul sportiv, Augustin Călin, şi-ar fi dat demisia, iar şi viitorul lui Adrian Falub şi Sabin Ilie la club este pus sub semnul întrebării.

Juniorii, singura salvare de la Clinceni. Mai termină echipa campionatul

În aceste condiții, oficialii formației iau în calcul să apeleze la juniori în partea a doua a sezonului. Asta după ce la vizita medicală au venit doar 10 fotbaliști. Dintre aceștia Patriche și Omoh au părăsit deja echipa. Florin Achim și-a reziliat și el înțelegerea cu Clinceni, iar Florin Gardoș e și el tentat să plece de la echipă.

Perspectivele nu sunt roz, din moment ce Academica Clinceni 2 stă foarte rău în Liga 1 După 15 etape, ocupă locul 9 din 10 în seria 4. Doar două victorii au înregistratilfovenii în actuala stagiune. Dacă nu se întâmplă o nouă minune, de data aceasta Academica este în pericol să nu termine competiția