S-a dezlănțuit Anamaria Prodan după ultimele critici: „Când o vedeți vorbiți despre subiect! Salarii?”

Bordei Radu / 08.01.2022, 22:02

Anamaria Prodan a reacționat după ultimele critici care i-au fost aduse. Impresara s-a declarat surprinsă, după ce soția lui Paul Pîrvulescu, de la Clinceni, a atacat-o dur. Aceasta s-a supărat după ce echipa din Ilfov se află iar într-un moment delicat. După ce anunțase că se va implica financiar la echipă, impresara s-a retras, alături de finanțatorul care promisese că va sprijini formația ilfoveană.

Așa că jucătorii sunt în continuare neplătii, iar Clinceniul are șanse mari să rămână fără fotbaliști până la startul sezonului. Nevasta lui Pîrvulescu nu a mai suportat situația și a ieșit la atac. Răspunsul impresarei nu a întârziat.

Anamaria Prodan a reacționat, după ultimele critici. „Mă distrează totul”

Anamaria Prodan nu a rămas datoare după ce a fost criticată dur de către soția lui Paul Pîrvulescu. Impresara nu își asumă responsabilitatea pentru situația de la Clinceni. Ea pretinde că nu era datoria ei să asigure salariile la echipă, asta deși în luna decembrie o instalase pe fiica ei în conducerea clubului.

Chiar mă distrează tot. Nu știu de ce se vorbește de mine, eu sunt numărul 1 în tot ce fac. Nu am nimic de demonstrat, eu când vând, o fac incredibil de bine. Ați văzut-o pe Anamaria pe acte, la Clinceni? Atunci când o să vedeți, atunci să vorbiți de acest subiect. Era echipa mea, să achit eu salarii? Să fim serioși, s-a apărat impresara, la Digisport.

Ana Pîrvulescu și-a șters postarea și nu a numit pe nimeni, dar trimiterea la Anamaria era evidentă.

Patronii de la TV sunt doar niște gherțoi, care atunci când vine vorba să bage mâna în buzunar își dau demisia. Unde ați mai auzit așa ceva? La ei, totul este fake, de la titulatura de patron până la chestiile pe care și le pun pe ei, haine, bijuterii ceasuri.

Dacă hainele ar striga, s-ar auzi doar „INDIRIM”, punctase Ana Pîrvulescu, pe Instagram.

Clinceniul, aproape de colaps

În momentul de față, Academica mai dispune doar de 10 jucători pentru prima echipă, iar în 3-4 zile urmează ca alți 5 fotbaliști să părăsească echipa. Prin urmare, cantonamentul a fost anulat. Se pare că și directorul sportiv, Augustin Călin, şi-ar fi dat demisia, iar şi viitorul lui Adrian Falub şi Sabin Ilie la club este pus sub semnul întrebării.

Impresara de 49 de ani nu mai dorește să se implice la echipă. Decizia a fost luată după ce investitorul care trebuia să îi vină alături, Filip Dobrescu, a dispărut din peisaj. Iar clubul din Clinceni a rămas total descoperit.