Anamaria Prodan se compară cu Iisus. Cum a subliniat eforturile depuse de ea în timpul căsniciei cu Reghecampf

Bordei Radu / 06.08.2022, 08:27
Anamaria Prodan se compară cu Iisus. Cum a subliniat eforturile depuse de ea în timpul căsniciei cu Reghecampf

Anamaria Prodan nu mai are nicio relație cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Cei doi sunt implicați într-un divorț de durată, în care ambele părți au lansat critici dure și chiar acuze la adresa celuilalt. Dacă în urmă cu ceva timp, impresara lăsa de înțeles că nu era imposibilă o împăcare, acest lucru nu mai pare valabil.

Anamaria Prodan crede că a trecut prin „încercări biblice” în relația cu Laurențiu Reghecampf. „Doar Iisus a mai făcut asta”

Sexy impresara nu consideră că mai este loc de întors în relația cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi nu mai comunică deloc.

Știți vorba aceea cu ciorba reîncălzită, este valabilă în continuare. Eu am această tendință de a lua lucruri stricate și apoi să încerc să le repar, să le lipesc. Din păcate, oricât de bună este lipitura, cât de fină, crăpătura rămâne. Tu o lustruiești, dar până la urmă finalul este același. Sincer, nu a încercat Iisus cât am încercat eu iar acum capitolul este închis. Rămân niște amintiri bune, din păcate și acestea sunt umbrite de tot felul de minciuni, golănie și nebunii. Dar eu și copiii ne agățăm de acele memorii.

Noi nu mai vorbim, a venit o dată, a stat 15 minute doar cu capul în jos și la fel a plecat, a precizat Anamaria pentru antenastars.ro

Laurențiu Reghecampf, acuzat de șantaj! Amenințare cu închisoarea pentru antrenorul lui Neftchi Baku

Laurențiu Reghecampf a părăsit România de aproximativ trei săptămâni și a mers în Azerbaijan, unde o pregătește pe Neftchi Baku, însă chiar și la aproape 3.000 de kilometri distanță, antrenorul nu scapă de problemele din țară și a primit o amenințare cu închisoarea.

Conflictul aprins dintre Reghecampf și Anamaria Prodan este departe de a se fi încheiat. Din contră, pare că stă să explodeze și mai tare. Invitată în podcastul lui Luis Lazarus, impresara a făcut câteva dezvăluiri șocante. Și, printre altele, a afirmat că a fost șantajată de Reghecampf. În acest context, ea susține că l-ar putea trimite pe antrenorul lui Neftchi Baku la pușcărie:

Gândește-te că orice prostie ar face, orice mitocănie… că mi-a luat dosarul medical, că îl publică. El nu știe că își face și mai mare rău. Să ai dosarul medical al cuiva și să îl șantajezi cu dosarul medical.

Este pușcărie foarte multă! Și în America, și în România. Și oriunde. El și-a pierdut toate mințile pe care le mai avea. Iar eu sunt Anamaria Prodan. Și pot să vorbesc când am dreptate și când am probe, a tunat Anamaria Prodan.