Anamaria Prodan, subiect de ironii pentru Gigi și Giovanni Becali: „Eu citeam ce-mi scria și râdeam de ea”

Catinca Giosanu 27.01.2021, 10:18
Anamaria Prodan, subiect de ironii pentru Gigi și Giovanni Becali: „Eu citeam ce-mi scria și râdeam de ea”

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a „fentat-o” pe Anamaria Prodan în negocierile pentru Dennis Man. Soția lui Laurențiu Reghecampf a ajuns subiect de ironii pentru Gigi și Giovanni Becali.

Anamaria Prodan, subiect de ironii pentru Gigi și Giovanni Becali

Anamaria Prodan a devenit subiect de ironii pentru familia Becali. Finanțatorul de la FCSB a explicat cum au decurs negocierile cu oficialii Parmei pentru transferul lui Dennis Man (22 de ani).

Din primele informații furnizate de latifundiarul din Pipera reiese faptul că Giovanni Becali este cel care a intermediat discuțiile cu oficialii de la Parma. Asta, deși Anamaria Prodan încerca să rezolve transferul arădeanului și îi prezenta lui Gigi Becali ofertele venite pe numele lui Man.

Am vorbit și cu Giovanni, ca informație, ca un fel de intermediar. Îi cunoaște pe cei de acolo. Eu nu i-am spus lui Ana că negociez cu ei prin Giovanni. Eu negociam prin Giovanni cu ei. Apoi, Ana mi-a dat niște mesaje, că nu știu ce, că nu știu cum.”, a declarat Gigi Becali, într-o intervenție la emisiunea „Fotbal Club” de pe Digi Sport.

Gigi Becali a „fentat-o” pe Anamaria Prodan în negocierile pentru Dennis Manis Man. Suma nu a fost acceptata de Gigi Becali
Gigi Becali a „fentat-o” pe Anamaria Prodan în negocierile pentru Dennis Man

Gigi Becali, despre Anamaria Prodan: ”Eu râdeam, vă dați seama, că știam ce vorbesc cu ei”

În momentul de față, Gigi Becali și FCSB au pe masă o ofertă de 13 milioane de euro + 2 milioane în bonusuri de la Parma. Patronul FCSB nu s-a lăsat până nu a obținut cât a vrut el în schimbul lui Dennis Man. Și asta, pentru că mijlocașul de dreapta este printre puținii fotbaliști care au capacitatea de a ajunge în poziție de gol și de a reuși să fructifice șansele de poartă.

Omul de afaceri a mărturisit că s-a distrat pe seama Aneimaria Prodan în timpul negocierilor pentru golgheterul Dennis Man.

Ea după vreo două săptămâni în care am vorbit cu Giovanni de oferte, îmi spunea «Uite, patroane, dă 8 milioane, ieri au făcut ofertă oficială de 10 milioane, bani plătibili în 4 ani». Eu râdeam, vă dați seama, că știam ce vorbesc cu ei.”, a mai spus patronul Gigi Becali.

Mijlocașul de bandă de la FCSB conduce clasamentul golgheterilor Ligii 1, cu 14 reușite. Fotbalistul ar putea pleca în curând de la FCSB. Există însă o condiție pusă de vărul lui Giovanni Becali, Gigi Becali. Mai concret, este vorba despre o scrisoare bancară de garanție pe care vrea să o primească de la italieni.

Urmăriți Playsport.ro și pe