Mutu îl analizează ”la sânge” pe urmașul său la Parma: ”Asta are în plus Mihăilă față de ceilalți”

Radu Bordei 26.01.2021, 12:14
Mutu îl analizează ”la sânge” pe urmașul său la Parma: ”Asta are în plus Mihăilă față de ceilalți”

Mutu îl analizează ”la sânge” pe urmașul său la Parma. Valentin Mihăilă este speranța fanilor Parmei că echipa va continua și în sezonul viitor în Serie A. Trupa de pe Ennio Tardini se află într-o situație grea în acest sezon, iar conducerea speră ca Mihăilă să aducă ceva în plus în atacul echipei.

Primele semne sunt pozitive, atacantul Parmei a impresionat în Cupa Italiei, cu Lazio, dar în Serie A încă nu a avut un impact. Jucătorul vine după o perioadă lungă de indisponiblitate.

Mutu îl analizează ”la sânge” pe urmașul său la Parma

Mihăilă reprezintă o investiție de viitor pentru clubul italian. Nu degeaba a plătit Parma 8,5 milioane de euro pentru un jucător tânăr. „Reprezintă viitorul nostru. Va confirma sigur că am făcut o investiție bună.” au transmis șefii echipei.

Din păcate, jucătorul a venit de la Craiova accidentat și nu a putut să debuteze până în iarnă. Dar acumv a avea șansa să arate ce poate. Iar fanii Parmei se roagă ca olteanul să aibă efectul pe care l-a avut și Adrian Mutu în tricoul echipei.

De altfel, selecționerul naționalei de tineret a analizat pe urmașul său la Parma.

Adrian Mutu speră ca Mihăilă să facă diferența și la naționala de tineret

„Are calități pentru a juca în Italia” îi asigură Mutu pe suporteri

Adrian Mutu este cel mai bun jucător al Fiorentinei din ultimii 20 de ani și a făcut senzație și în tricoul Parmei. De aceea fostul atacant știe ce calități îi trebuie unui fotbalist pentru a avea succes în Serie A. Iar Mihăilă va fi un jucător important pentru Parma, este convins selecționerul de tineret

Am vorbit cu Liverani, fostul meu coleg de la Fiorentina. A fost la Parma, acum l-au dat afară. Dar mi-a spus că cei de acolo erau mulțumiți de el, are viteză, tehnică, este incisiv, a declarat Mutu pentru Digisport.

Jucătorul s-a dus în Italia cu probleme medicale, de aceea nu a reușit să se impună încă. O pubalgie l-a ținut departe de gazon până în ianuarie, dar de acum Mihăilă trebuie să impresioneze la Parma.

Mutu știe ce îi lipsește lui Mihăilă

Adrian Mutu a analizat și capitolul la care va trebui să lucreze fotbalistul pentru a fi pregătit total pentru fotbalul italian.

La fel ca și în cazul meu, trebuie să lucreze la forță. Eu am pus 6 kilograme de mușchi în 6 luni., are timp. Dar el are și o calitate pe care nu o au ceilalți de la Parma. Are viteză extraordinară, este inteligent tactic. Când va pune mai mulți mușchi pe el, viteza aceasta va deveni o calitate de excepție, ceva ce este căutat în fotbalul de performanță, crede Mutu

Selecționerul speră ca Mihăilă să se impună cât mai repede la Parma, pentru a se putea baza pe el la Europeanul de tineret din acest an.

Urmăriți Playsport.ro și pe