Ando iese la atac: ”Rădoi, nu ești o cârpă, bine ai făcut! Pușcaș să joace în Divizia B din Anglia, să-și vadă de treaba lui!”

Moldoveanu Camelia / 06.04.2021, 08:52
Ando iese la atac: ”Rădoi, nu ești o cârpă, bine ai făcut! Pușcaș să joace în Divizia B din Anglia, să-și vadă de treaba lui!”

Ioan Andone sare în apărarea lui Mirel Rădoi, susținând că echipa națională nu este bătaia de joc a nimănui. Președintele FC Voluntari dă vina pe „tricolori” pentru problemele din teren. El crede că România s-ar putea califica.

Andone: „Rădoi, nu e cârpă în vestiar”

După ce România a pierdut meciul cu Armenia, scorul de 2 -3 l-a scos din minți pe selecționerul Rădoi. Acesta și-a criticat fotbaliștii pentru că  nu au respectat tactica stabilită. Faptul că Rădoi și-a spus public nemulțumirile, a creat mai multe discuții în fotbal, însă Andone îl susține. Președintele FC Voluntari crede că Pușcaș ar trebui să joace în Divizia B din Anglia.

„Câteodată, e bine să le spui jucătorilor public. Să tragi semnale, pentru că normal că le spui în vestiar, dar câteodată trebuie să ieşi public şi să le spui, să le atragi atenţia că sunt nepermise greşelile pe care le fac. Sunt eu, Rădoi, de vină că Puşcaş are cartonaş galben şi ridică piciorul? Ce vină are Rădoi? Spune-i şi public, nu numai în particular, foarte bine a făcut.

Să le atragă atenţia, că echipa naţională nu e bătaia de joc a nimănui. Să stea să joace prin Divizia B prin Anglia şi să-şi vadă de treaba lui. Trebuie să spui şi public, să nu creadă lumea că eşti o cârpă în vestiar. Şi foarte bine a făcut!”, a spus Ando la Telekomsport.ro

Pentru aceeași sursă, președintele Voluntariului a mai spus că naționala o să aibă viața grea și o să se califice foarte greu, însă nu e imposibil. Tot el a mai spus că are încredere în Rădoi că o să reușească, însă doar dacă este lăsat în pace.

Pleacă selecționerul, înainte de finalul mandatului?

Mirel se gândea la demisie după eșecul de la Erevan, 2-3 cu Armenia, din preliminariile CM 2022. După o întâlnire cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, selecționerul a ales să continue la cârma primei reprezentative, având cât se poate de clar susținerea FRF. Oficialii de la Casa Fotbalului nu au făcut decât să confirme informația exclusivă oferită de Playsport.ro, la scurt timp după meciul din Armenia. Echipa națională va continua astfel campania de calificare la Mondialul din Qatar tot cu Mirel Rădoi. Cel puțin așa stau lucrurile în acest moment. Selecționerul naționalei României este însă pe lista scurtă a unei echipe de tradiție! Oficialii respectivei grupări îl vor pe tehnicianul român încă din vara acestui an.

Mirel Rădoi a lăsat o impresie bună în perioada în care era jucător la Al Hilal. Actualul selecționer al echipei naționale a jucat la saudiți între 2009 și 2011, iar acum se află pe lista acestora pentru preluarea băncii tehnice. Conform informațiilor apărute în presa din Arabia Saudită, Mirel Rădoi este în vizorul lui Al Hilal. Mai ales că actualul tehnician al formației, brazilianul Rogerio Micale, își va încheia contractul la capătul acestui sezon. Al Hilal, echipa la care au antrenat Cosmin Olăroiu (2007-2009) și Răzvan Lucescu (2019-2021) îl vrea pe Mirel Rădoi. Se naște, astfel, întrebarea: pleacă Rădoi, înainte de finalul mandatului de la echipa națională?