Andrei Cordea, dat exemplu de Meme Stoica la FCSB: „E un mare caracter. Dacă și ceilalți vor înțelege asta, vom ajunge unde ne dorim!”

Giosanu Catinca 23.07.2021, 12:50
Andrei Cordea, dat exemplu de Meme Stoica la FCSB: „E un mare caracter. Dacă și ceilalți vor înțelege asta, vom ajunge unde ne dorim!”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, la scurt timp după victoria roș-albaștrilor cu Șahtior Karagandy, 1-0, în turul II din Conference League. În postarea cu pricina el comentează evoluția jucătorilor roș-albaștri. Cordea a fost dat exemplu de oficialul echipei bucureștene.

Andrei Cordea, dat exemplu de Meme Stoica la FCSB

Andrei Cordea s-a evidențiat, joi seara, în meciul câștigat pe teren propriu, scor 1-0 (1-0), cu kazahii de la Shakhtr Karagandy, în prima manșă a turului doi preliminat din Conference League. Marile voci ale fotbalului românesc spun despre el că a fost cel mai bun jucător al FCSB-ului.

Mijlocașul transferat de la Academica Clinceni a marcat în minutul 38 unicul gol al partidei. Golul a fost bifat printr-un șut puternic, din afara careului. La finalul jocului, Cordea, fotbalist școlit la FC Ardealul, a avut un discurs sincer. Întrebat de jurnaliști care este secretul evoluțiilor sale consistente, jucătorul echipei lui Dinu Todoran a oferit un răspuns sincer:

Secretul meu e că sunt un băiat muncitor. Am zis că mă înham la muncă și mă bucur că toată munca mea a fost răsplătită. A fost un meci greu, cu echipa care s-a apărat cu cinci fundași. Dar mă bucur ca am reușit să marchez.”, a spus fost reacțioa lui Cordea, potrivit sport.ro.

„E un mare caracter. Dacă și ceilalți vor înțelege asta, vom ajunge unde ne dorim!”

Mihai Stoica l-a ridicat și el în slăvi pe Andrei Cordea, după primul gol în tricoul celor de la FCSB.

Când unii băieți de-ai noștri vor înțelege că determinarea și concentrarea sunt – de cele mai multe ori – mai importante decât calitățile cu care sunt înzestrați, vom ajunge acolo unde ne dorim. Golul și evoluția lui Andrei Cordea din meciul său de debut în cupele europene ne-au confirmat că am transferat un fotbalist de valoare și un băiat de mare caracter.

Câteodată, chiar și un nou-venit poate servi drept exemplu pentru cei mai vechi. Iar eu sunt convins că cei ale căror prestații au lăsat de dorit în acest meci sunt suficient de maturi și inteligenți ca să înțeleagă asta.

Totuși, aseară, cea mai mare realizare a familiei steliste a fost revenirea atât de așteptată a celor care au lipsit în ultima vreme. A celor fără de care n-am mai reușit să câștigăm un titlu de atâția ani. A celor alături de care s-a scris istorie. Și nu orice pagini, ci cele mai frumoase și emoționante de după 1989.”, a scris MM Stoica pe pagina oficială de Facebook.

Urmăriți Playsport.ro și pe