Andrei Ivan neagă orice discuție cu FC Argeș. Jucătorul Craiovei, declarații de ultimă oră despre viitorul său în Bănie

Marian Cărăvan 30.12.2020, 20:52
Andrei Ivan neagă orice discuție cu FC Argeș. Jucătorul Craiovei, declarații de ultimă oră despre viitorul său în Bănie

În cele două săptămâni rămase până la reluarea Ligii I, echipele încearcă să facă mutări spectaculoase pe piața transferurilor. Se vehiculează nume importante din fotbalul autohton. Una dintre echipele nou-promovate în acest sezon vizează întărirea cu trei jucători de la vicecampioana Universitatea Craiova. Andrei Ivan, Constantin Vasile și Antoni Ivanov ar fi cei trei fotbaliști vizați de Jean Vlădoiu, noul președinte al grupării argeșene. A început bursa zvonurilor.

Andrei Ivan neagă orice discuție cu FC Argeș

Andrei Ivan este unul dintre jucătorii importanți din Liga 1. Lansat de Universitatea Craiova, Andrei Ivan are o cotă de piață de 650.00o de euro. Născut la 4 ianuarie 1997, la Moreni, Ivan a marcat 22 de goluri și a reușit 15 pase de gol în cele 136 de meciuri disputate în tricoul Universității Craiova. Acum se vehiculează varianta unui transfer la nou-promovata FC Argeș, echipă care la finalul turului se află pe ultimul loc al clasamentului. Andrei Ivan neagă însă orice discuție cu FC Argeș. Jucătorul Craiovei a oferit declarații de ultimă oră despre viitorul său în Bănie.

„Nu merg la nicio echipă din Liga 1. Am oferte de afară, dar vreau să rămân la Craiova şi să lupt pentru titlu”, a declarat Andrei Ivan, pentru Playsport.ro.

Andrei Ivan are contract cu Universitatea Craiova până la 30 iunie 2023. Andrei Ivan neagă orice discuție cu FC Argeș. În acest sezon, a marcat un singur gol în 12 meciuri.

Andrei Ivan neaga orice discutie cu FC Arges. Ramane la Universitatea Craiova
Andrei Ivan neaga orice discutie cu FC Arges. Ramane la Universitatea Craiova

 

Cifrele lui Andrei Ivan

Andrei Ivan avea 17 ani şi 7 luni când a debutat cu gol în Liga I, în Ghencea
Născut la data de 4 ianuarie 1997, Andrei Ivan are 7 selecții la echipa națională a României

3,5 milioane de euro a costat transferul lui Ivan de la Craiova la Krasnodar

În ultimul an a marcat un singur gol pentru Universitatea Craiova.

„Dacă nu joacă bine şi este criticat intră în depresie, dacă marchează o dată, nu te mai înţelegi cu el, crede că nu mai e nimeni ca el”, spun cei care-l cunosc pe Ivan.

Urmăriți Playsport.ro și pe