Reproșurile la adresa lui Andrei Prepeliță continuă: „El trebuie să recunoască asta. Fără noi nu ajungea aici”

Olteanu Ștefan 27.10.2022, 22:17
Reproșurile la adresa lui Andrei Prepeliță continuă: „El trebuie să recunoască asta. Fără noi nu ajungea aici”

Cristian Gentea, primarul din Pitești, l-a prezentat, joi, 27 octombrie, pe noul antrenor de la FC Argeș, însă în cadrul conferinței de presă a amintit și de numele fostului tehnician din Trivale, Andrei Prepeliță.

Numele lui Andrei Prepeliță, rostit și la prezentarea lui Marius Croitoru. Ce a transmis primarul din Pitești

Andrei Prepeliță a fost dat afară de la FC Argeș după eșecul din runda precedentă, scor 0-2 pe terenul lui Petrolul, iar ulterior a fost la un pas să intre într-un conflict cu Cristian Gentea, primarul din Pitești.

Cristian Gentea, care are o influență foarte mare în cadrul clubului de fotbal FC Argeș, a lăsat de înțeles că Prepeliță nu este de acord să semneze rezilierea și a transmis că îl va pune antrenor cu portarii.

Din fericire, spiritele s-au calmat și Daniel Stanciu, oficial al echipei din Trivale, a transmis că Andrei Prepeliță și Cristian Gentea au făcut pace, iar rezilierea contractului a fost semnată în cursul zilei de miercuri, 26 octombrie.

O zi mai târziu, Cristian Gentea a organizat o conferință de presă pentru a-l prezenta pe Marius Croitoru, noul antrenor al celor de la FC Argeș. Iar în cadrul acestei conferințe, primarul din Pitești și-a adus din nou aminte de Andrei Prepeliță:

„FC Argeș merge prost. Suntem la 3 puncte de retrogradare, la 3 puncte de play-off. Deci undeva la jumătate, numai că jocul nu ne dă speranțe. Nu putem să nu recunoaștem că Andrei Prepeliță a făcut multe lucruri bune la FC Argeș. Am ajuns în play-off, recunosc, cu mult noroc. Tot cu mult noroc am și intrat în Liga 1.

Nici el nu poate să nu recunoască că fără noi nu ar fi ajuns să antreneze atât de repede în Liga 1. Ieri a avut Consiliul Director o discuție cu el, la care am participat și eu, este adevărat. Discuția a fost una civilizată, a fost și dorința lui să reziliem amiabil după ce tot s-a întâmplat.

Îi mulțumim pentru ce a făcut la FC Argeș și îi dorim mult succes pe viitor”, a spus Cristian Gentea.

„Am văzut că aseară a comentat relativ la ceea ce am spus eu”

În continuare, primarul din Pitești a ținut să îi mai dea o replică lui Andrei Prepeliță. În cursul serii de miercuri, fostul antrenor de la FC Argeș a spus în direct la Digi Sport:

„Am auzit că vor să facă pasul următor. Care ar fi?”, s-a întrebat Prepeliță.

Cristian Gentea a ținut să îi răspundă:

„Am o singură remarcă. Am văzut că aseară a comentat relativ la ceea ce am spus eu, că la FC Argeș Consiliul Director își dorește să trecem la alt nivel. Pentru că limba română cuvintele au mai multe conotații, vreau să nu plece nelămurit.

Nu ne referim la alt nivel când vorbim doar de performanță. Noi fotbal nu am jucat. Vrem să nu mai apară probleme care să păteze imaginea clubului. Vrem un fotbal ofensiv, care să readucă oamenii la stadion. Ne dorim să creștem jucători, pe care să îi vindem și să aducem bani la buget, pentru că ne dorim să ne autofinanțăm.

Toată lumea trebuie să înțeleagă ce înseamnă să joci la FC Argeș. Am ajuns la concluzia că varianta cea mai bună este Marius Croitoru. Are toată susținerea noastră. Suntem convinși că rezultatele și modul de exprimare al echipei se va schimba în curând”, a mai adăugat primarul din Pitești.

Urmăriți Playsport.ro și pe