Andrei Prepeliță a făcut pace cu primarul din Pitești și nu va rămâne antrenor cu portarii la FC Argeș. Anunțul făcut de conducerea clubului

Olteanu Ștefan 26.10.2022, 18:12
Andrei Prepeliță a făcut pace cu primarul din Pitești și nu va rămâne antrenor cu portarii la FC Argeș. Anunțul făcut de conducerea clubului

Andrei Prepeliță și Cristian Gentea, primarul din Pitești, au intrat într-un mic conflict după ce antrenorul a fost demis de pe banca tehnică a lui FC Argeș. Totuși, se pare că cei doi și-au strâns mâinile în cele din urmă și rezilierea contractului s-a produs pe cale amiabilă.

„Andrei Prepeliță a fost deschis la discuții și a reziliat cu FC Argeș”. Primarul din Pitești primește o veste bună

Andrei Prepeliță a fost dat afară de FC Argeș imediat după duelul pe care echipa l-a pierdut în runda cu numărul 15 a Superligii, scor 0-2 în deplasare cu Petrolul, iar la scurt timp după anunțarea deciziei, primarul din Pitești a început un scandal de proporții.

Cristian Gentea a lăsat de înțeles că Prepeliță nu dorește să semneze rezilierea contractului și l-a amenințat cu faptul că îl va pune antrenor cu portarii la FC Argeș, funcție pe care ar fi avut-o și în acte, deoarece nu deține Licența UEFA Pro de antrenor.

Din fericire, scandalul nu a luat amploare și în cursul zilei de miercuri, 26 octombrie, Prepeliță a acceptat să își încheie toate socotelile cu FC Argeș. El a discutat cu oamenii din conducerea clubului, iar Daniel Stanciu, oficial al celor de la FC Argeș, a anunțat că rezilierea a fost deja semnată:

„Prepeliță a reziliat. Și el, și George Neagu. A fost condiția noastră, dar și Marius Croitoru și-a dorit să nu intervină peste alt staff. Pentru că lucrurile s-ar fi complicat.

Prepeliță a fost deschis la discuții, iar lucrurile s-au desfășurat foarte repede. Îi mulțumesc pe această cale.

E un antrenor tânăr, a reușit niște rezultate extraordinare. Cu siguranță va avea o carieră la fel de mare cum a avut ca jucător”, a declarat Daniel Stanciu, la Digi Sport.

Marius Croitoru a fost prezentat oficial la FC Argeș

În locul lui Andrei Prepeliță, pe banca tehnică a celor de la FC Argeș a fost instalat Marius Croitoru. Acesta din urmă și-a dat demisia de la FC U Craiova în urmă cu aproximativ două săptămâni, iar acum a fost convins să accepte o nouă provocare.

„Clubul FC Argeș și Marius Croitoru au ajuns la un acord pentru postul de antrenor al grupării din Trivale.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani va fi prezentat oficial joi, 27 octombrie 2022, la ora 11.00, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Pitești”, a fost anunțul făcut de piteșteni pe site-ul oficial.

Marius Croitoru va fi la a treia sa experiență în calitate de antrenor. Pe lângă FC U Craiova, unde a rezistat doar câteva luni, el a mai pregătit-o în carieră și pe FC Botoșani. Alături de echipa din Botoșani, Marius Croitoru a obținut mai multe rezultate satisfăcătoare.

Urmăriți Playsport.ro și pe