Antrenamente dure pentru Dennis Man. Transformarea uluitoare a fostului jucător de la FCSB

Robert Zanfir / 04.08.2022, 18:33
Antrenamente dure pentru Dennis Man. Transformarea uluitoare a fostului jucător de la FCSB

Dennis Man (23 de ani) a revenit recent după accidentarea din luna aprilie și pare decis să aibă un sezon la înălțime. Internaționalul României a dezvăluit fanilor din duritatea antrenamentelor pe care le susține.

Mușchii lui Dennis Man cresc invers proporțional cu cota fostului jucător de la FCSB. Vândut de Gigi Becali cu 13 milioane de euro, atacantul a ajuns să fie estimat pe site-urile de specialitate la doar 6,5 milioane de euro. Internaționalul României nu a avut deloc un sezon bun, dar promite că se va revanșa în noul an.

Antrenamente dure pentru Dennis Man. Transformarea uluitoare a fostului jucător de la FCSB

Dennis Man a jucat primele minute pentru Parma, după trei luni de pauză. A revenit după accidentarea din luna aprilie și a prins 35 de minute în amicalul Parmei cu Lecce, 1-0.

Dennis Man a impresionat prin prezența de pe teren. Recent, fanii l-au poreclit „Bestia” pentru felul în care arată. Arădeanul le-a dezvăluit suporteilor și ce eforturi face pentru a avea corpul de invidiat pe care și l-a sculptat.

Dennis Man se antrenează cu o bandă TRX în fiecare zi. A postat pe rețelele de socializare imagini cu „pătrățelele” de care este atât de mândru.

Dennis Man, dorit de Galatasaray

Dennis Man nu duce lispă de oferte, în ciuda reculului pe care îl traversează după retrogradarea echipei. Galatasaray l-ar vrea în locul lui Olimpiu Moruțan. Ultimul este dorit la Pisa, iar cei doi foști colegi de la FCSB ar putea face rocada.

„Se așteptau să se lupte la promovare, au adus un antrenor care nu prea cunoștea campionatul, Serie B e un campionat mai dificil. Probabil dacă rămâneau cu D’Aversa, situația ar fi fost alta. Victor Becali spune că Dennis Man poate avea parte de o schimbare de macaz în carieră, în această vară.

La investițiile făcute și bugetul pe care îl are Parma, nu are cum să se gândească la altceva decât la promovare. Cu Man se poate întâmpla orice, se pot întâmpla multe lucruri în vară. Important e că el a început să aibă evoluții bune, ăsta este cel mai îmbucurător lucru”, a spus Victor Becali, la Digi Sport.

E greu să găsești un jucător ca Man la nivel internațional, în acest rol, stângaci, cu caracteristicile lui. Are marjă mare de creștere, devine mai bun pe faza ofensivă, dar și-n defensivă,
Giuseppe Iachini.

Sursa foto: Facebook Dennis Man