Antrenorul Parmei, după debutul lui Man în Serie A: „Am cerut jucători pregătiți înainte să accept oferta”

Catinca Giosanu 01.02.2021, 09:17
Antrenorul Parmei, după debutul lui Man în Serie A: „Am cerut jucători pregătiți înainte să accept oferta”

Antrenorul Parmei, Roberto D’Aversa, a avut o primă reacție după debutul lui Dennis Man (22 de ani) în Serie A. Tehnicianul a vorbit despre promisiunile conducerii că vor aduce jucători cu experiență și pregătiți pentru a juca la cel mai înalt nivel în Serie A.

Prima reacție a antrenorului Parmei, după debutul lui Dennis Man

Parma a fost învinsă de jucătorii de la Napoli (scor 2-0), partida reprezentând debutul lui Dennis Man (22 de ani) în Serie A. Românul cumpărat cu 11 milioane de euro a fost introdus pe teren în minutul 80, la scorul de 0-1, în locul lui Gaston Brugman. Valentin Mihăilă a fost rezervă neutilizată.

Dennis Man a intrat pe teren abia în minutul 80 și și-a ocupat poziția obișnuită, în dreapta atacului. La faza imediat următoare, jocul l-a găsit în propriul careu, privind neputincios la golul doi marcat de adversari.

Cu oaspeții într-o permanentă defensivă, internaționalul a atins mingea prima dată în minutul 86. În ciuda faptului că formația lui era condusă, Man a avut mai mult de lucru în defensivă, încercând să ajute și să își facă rost de mingi. În al patrulea minut al prelungirilor, Man a pasat cu călcâiul, către Conti, în treimea adversă. Centrarea fundașului lateral a fost însă slabă.

În prezent, echipa antrenată de Roberto D’Aversa se află într-o situație dificilă, având în vedere că este pe penultimul loc în campionat.

Dennis Man, la primul meci în tricoul Parmei / Foto: captura Digi Sport
Dennis Man, la primul meci în tricoul Parmei / Sursa Foto: captură Digi Sport

„Am cerut jucători pregătiți înainte să accept oferta”

Formația antrenată de Roberto D’Aversa nu a mai câștigat de 12 meciuri în Serie A și fotbaliștii care l-au costat milioane pe patronul clubului n-au avut prestații conform așteptărilor.

Tehnicianul Roberto D’Aversa a vorbit la finalul meciului despre jocul echipei sale.

Cred că am făcut un meci bun. Să faci față unei echipe ca Napoli este dificil. (…) M-am întors la Parma din două motive: cel emoțional, deoarece este a doua casă a mea, iar celălalt este tehnic.”, a precizat antrenorul Parmei.

De asemenea, el a adus în discuție și promisiunile conducerii că vor aduce jucători cu experiență și pregătiți pentru a juca la cel mai înalt nivel în Serie A.

Am cerut garanții în ceea ce privește piața transferurilor. Desigur, am vorbit să vină jucători pregătiți. Penultimul loc nu este accidental. Campionatul din Italia este dificil și în mod clar avem nevoie de jucători pregătiți. Despre asta am vorbit cu clubul! Oficialii știu ce îmi doresc, am vorbit să vină jucători pregătiți.”, a mai spus Roberto D’Aversa la Sky Sports.

Urmăriți Playsport.ro și pe