Drama lui Dennis Man despre care nimeni nu a știut multă vreme: „Îmi lipsea foarte mult. Era îngrozitor”

Catinca Giosanu 28.01.2021, 08:51
Drama lui Dennis Man despre care nimeni nu a știut multă vreme: „Îmi lipsea foarte mult. Era îngrozitor”

Dennis Man (22 de ani) a fost cedat la Parma pentru 13 milioane de euro. Ceea ce nu știu oficialii clubului italian însă, este că mijlocașul de bandă a trecut printr-o adevărată dramă. Fotbalistul de la FCSB a mărturisit tot. Despre ce este vorba?

Drama lui Dennis Man despre care nimeni nu a știut multă vreme

Dennis Man a trecut prin momente de groază. Mijlocașul de bandă a crezut la un moment dat că va fi nevoit să renunțe definitiv la pasiunea sa, fotbalul.

Man este unul din jucătorii pe care Gigi Becali speră să încaseze poate cea mai mare sumă de transfer din istoria FCSB. Înainte să fie transferat la Parma, jucătorul de la gruparea roș-albastră a povestit care sunt momentele care i-au marcat până acum cariera.

Cea mai mare emoție am trăit-o pe Arena Națională, la 1-0 cu Lazio. Iar golul din finala Cupei României, poate nu este cel mai spectaculos, dar este important, ne-a adus și un trofeu.”, a declarat Dennis Man pentru FRF tv.

Dennis Man: ”A fost cea mai grea perioadă din viața mea”

La cei 22 de ani ai săi, Dennis Man a devenit cel mai scump fotbalist care pleacă din Liga 1 în străinătate. Mijlocașul de 22 de ani este de 4 ani la gruparea roș-albastră. Cu toate acestea, puțini știu însă despre atacant că a fost pe punctul de a renunța la fotbal.

S-a întâmplat în urmă cu ceva timp, după ce a suferit o accidentare destul de gravă. În urma traumei suferite, internaționalul a fost nevoit să stea vreme de câteva luni în afara fotbalului.

Am avut o accidentare la spate când eram mai micuț care m-a ținut 5-6 luni în afara fotbalului, a fost cea mai grea perioadă din viața mea, aveam dureri foarte mari, fotbalul era departe, îmi lipsea foarte mult, dar am avut familia lângă mine care m-a susținut și am putut trece peste.”, a dezvăluit fotbalistul transferat la Parma.

Dennis Man a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața lui
Dennis Man a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața lui

”Cred că Spania mi s-ar potrivi”

În contextul în care a fost chemat la naționala de tineret de Adrian Mutu, Dennis Man a mărturisit și în ce campionat ar prefera să ajungă.

 Cred că Spania mi s-ar potrivi, iar sistemul preferat este 4-3-3. Înainte de un meci mai ascult muzică, mă mai uit la seriale, chestii de genul acesta.

Încerc să mă gândesc la ce am de făcut în ziua meciului, concentrare la meci, nimic mai mult.”, a mai spus mijlocașul cu un gol marcat și la naționala mare.

Urmăriți Playsport.ro și pe