Anunț de ultimă oră al DDB: ce se întâmplă la Dinamo cu licența pentru Liga 1! 

Bordei Radu 01.07.2021, 10:05
Anunț de ultimă oră al DDB: ce se întâmplă la Dinamo cu licența pentru Liga 1! 

Anunț de ultimă oră al DDB: ce se întâmplă la Dinamo cu licența pentru Liga 1! În avalanșa de știri cu insolvențe, datorii și alte calamitășă, suporterii din Ștefan cel Mare mai primesc și vești bune. Una din cele mai presante probleme ar fi fost rezolvată de către suporterii din cadrul DDB.

„Câinii” n-au stat cu mâinile în sân și s-au mișcat repede pentru a se asigura că nu vor fi probleme cu licența. Iar DDB a dat un comunicat prin care a anunțat vestea cea mare.

Anunț de ultimă oră al DDB: ce se întâmplă la Dinamo cu licența pentru Liga 1!

Suporterii de la DDB fac niște eforturi incredibile pentru a ține clubul în viață. Acesta are datorii mari, de aproximativ 6 milioane de euro. De aceea a fost demarată procedura de insolvență. Este a doua oară când Dinamo apelează la această formulă juridică, pentru a supraviețui.

Ultima dovadă că doar DDB ține Dinamo pe linia de plutire s-a petrecut aseară, când suporterii acționari au virat 250.000 de euro în conturile clubului, ca să plătească datoriile aferente licenței. Mai mult, fanii i-au achitat și lui Adam Nemec 15.000 de euro, scadenți din decembrie. Dacă nu o făceau, Federația retrăgea licența de participare în Liga 1. Atacantul slovac are oricum multe alte restanțe și este tentat de o altă aventură în Liga 1.

„Dinamo este protejat de suporteri. Nu vom muri!” Mesajul emoționant al celor de la DDB

Dușmanii s-au bucurat mult prea devreme, așa că degeaba au apărut zvonurile cum că murim. S-a uitat că Dinamo este protejat de suporteri. Suntem aici și Dinamo nu a murit. Dinamo va renaște, se arată în comunicatul emis de DDB

Câinii au profitat de derogarea oferită de UEFA, de a prelungi cu peste o lună termenul de achitare al datoriilor. FRF solicitase acest lucru, în condițiile în care cluburile au fost afectate de pandemia de coronavirus. Veniturile scăzuseră cu aproape 20%, ceea ce a condus la această măsură, doar pentru acest sezon.

S-a rezolvat cu licența, dar nu și cu jucătorii

Cei de la DDB trebuie să facă minuni în continuare. Au rezolvat problema licenței, însă situația este foarte tensionată în Ștefan cel Mare. Fotbaliștii s-au revoltat și au intrat în grevă, iar asta a afectat bunul mers al echipei. Nici Dusan Uhrin, marea speranță a dinamoviștilor, n-ar mai continua în Groapă. Antrenorul le ceruse șefilor să nu fie afectat modul în care conduce echipa, dar acest lucru pare imposibil acum

Uhrin nu știe ce jucători va mai avea la startul sezonului, de aceea se gândește să plece. Ar fi o pierdere mare pentru Dinamo.