DDB a virat un sfert de milion de euro în conturile lui Dinamo! Fanii acționari sar din nou în ajutorul echipei

Sorin Chiriac 30.06.2021, 22:43
DDB a virat un sfert de milion de euro în conturile lui Dinamo! Fanii acționari sar din nou în ajutorul echipei

DDB a virat un sfert de milion de euro în conturile lui Dinamo. Fanii acționari sar din nou în ajutorul echipei. Clubul din Ștefan cel Mare se află în continuare într-o situație extrem de dificilă din punct de vedere financiar. Alb-roșii au datorii foarte mari, unele chiar către foști și actuali jucători. Mai mult, Dinamo a pierdut unele litigii la FIFA și se confruntă momentan cu interdicția de a legitima jucători.

Fotbaliștii lui Dusa Uhrin Jr. chiar au amenințat că nu vor juca următoarele meciuri amicale, fapt ce l-a făcut pe antrenorul ceh să își pună semne serioase de întrebare legate de viitorul său la Dinamo. Miercuri a apărut informația conform căreia lui Dinamo ar putea chiar să i se retragă licența pentru sezonul următor de Liga 1. În februarie, atunci când cluburile au depus dosarul de licențiere, Comitetul Executiv al FRF a dat un ajutor celor cu probleme. Concret, s-a acceptat o amânare a unui procent de 15% din datoriile existente la sfârșitul lui 2020 până pe 30 iunie.

DDB a virat un sfert de milion de euro în conturile lui Dinamo! Fanii acționari sar din nou în ajutorul echipei

Astfel, Dinamo trebuia să plătească suma de 240.000 de euro până azi la miezul nopții, în caz contrar i-a fi fost retrasă licența pentru sezonul viitor. Salvarea a venit însă pe ultima sută de metri. Și, bineînțeles, tot de la suporteri. Potrivit gsp.ro, fanii din programul DDB au virat miercuri banii, inclusiv suma de 15.000 de euro către slovacul Adam Nemec.

Cu toate acestea, situația este în continuare gravă. Dusan Uhrin Jr. a confirmat că fotbaliștii nu vor să joace amicalul de joi cu Unirea Slobozia. Cehul a mai spus că nu știe dacă va mai continua la Dinamo în aceste condiții.

Nu ştiu nimic despre situaţia de la Dinamo. Până acum nu am aflat nimic. Ei se antrenează, dar nu vor să joace meciul pe care l-am aranjat. Nici mâine, nici sâmbătă. Nu vor să o facă pentru că nu cunosc situaţia. Ei vin la antrenamente dacă îi chem. Chiar nu ştiu, situaţia e ciudată. Nu ştiu ce se va întâmpla nici cu ei, nici cu mine. Sincer, nu am idee dacă voi continua”, a spus antrenorul lui Dinamo pentru Antena Sport.

Căpitanul Ante Puljic este extrem de supărat: „Nu suntem respectați! Mă doare că spun asta!”

Unul dintre cei mai experimentați fotbaliști ai lui Dinamo, croatul Ante Puljic, a fost cel care a anunțat că Dinamo nu va juca amicalul cu Unirea Slobozia. Fundașul central a scos în evidență faptul că jucătorii simt că nu sunt respectați.

Nu vom juca în acel amical, este adevărat. Nu suntem respectați, mă doare că spun asta, dar ăsta este adevărul. Nu știu ce se va întâmpla, vom vedea. Deocamdată, asta este situația”, a spus Puljic pentru GSP.