Anunț important al DDB. Ce sumă au virat astăzi în conturile lui Dinamo

Marian Cărăvan 22.12.2020, 22:16
Anunț important al DDB. Ce sumă au virat astăzi în conturile lui Dinamo

Dinamo supraviețuiește tot datorită fanilor. Deși sunt în conflict deschis cu acționarii spanioli, fanii din programul DDB continuă să vireze bani în conturile lui Dinamo.

Fanii din programul DDB continuă să „pompeze” bani în conturile lui Dinamo

După ziua tensionată de ieri, în care au avut loc incidente, fanii acționari ai lui Dinamo, înscriși în programul DDB, continuă să ajute clubul din Ștefan cel Mare. O sumă importantă a intrat azi în conturile lui Dinamo, au anunțat fanii. Un membru al programului DDB, rămas anonim, a donat suma de 100.000 de lei. Banii vor fi folosiți pentru plata angajaților din administrativul clubului. Cu excepția celor care fac parte din „grupul Cortacero – Șerdean – Săpașu”.

Cei din DDB susțin în continuare clubul Dinamo și fac toate eforturile necesare pentru a asigura buna desfășurare a activității clubului.

„Echipa DDB nu a făcut niciun pas înapoi. Toți cei implicați lucrează pentru a asigura supraviețuirea clubului, într-o perioadă în care singura susținere financiară vine din partea suporterilor”, anunță fanii lui Dinamo.

Fanii din programul DDB au virat bani in conturile lui Dinamo
Fanii din programul DDB au virat bani in conturile lui Dinamo

 

Bani pentru salariații din administrativ

„Trecem prin momente care implică foarte multă încărcătură emoțională”, spun fanii.

Fanii au oferit două informații importante legate de plăți.

1. Astăzi au fost plătiți 125.000 lei pentru salariatii din administrativ, cu excepția angajaților din grupul Cortacero – Șerdean – Săpașu (pentru că aceștia și-au împărțit banii din prima tranșă de drepturi tv.

100.000 de lei au fost dați de către un membru boardului DDB la care s-au adăugat 25.000 de lei din suma de 1.000.000 transferată din programDDB săptămâna trecută.

Diferența de 975.000 de lei (din cei 1 milion transferați de DDB) reprezintă suma folosită pentru plata salariilor jucătorilor și staff-ului tehnic.

2. Forma în care virăm bani în club este de așa natură încât să înlăturăm riscurile ca aceștia să fie la cheremul unor iresponsabili, la fel și sumele din drepturile TV cu care a fost garantată ultima sumă virată din programul DDB. BANII SUPORTERILOR SUNT STRICT PENTRU DINAMO ȘI AȘA VOR RĂMÂNE!

Urmăriți Playsport.ro și pe