Război total la Dinamo după incidentul de la Rin. Suporterii, reacție în forță după bătaia primită de un fan

Marian Cărăvan 21.12.2020, 21:59
Război total la Dinamo după incidentul de la Rin. Suporterii, reacție în forță după bătaia primită de un fan

Ziua de 21 decembrie 2020 nu va fi uitată prea curând de fanii lui Dinamo. Destul de înverșunați după manevrele făcute azi de Pablo Cortacero, fanii au luat foc după ce un membru în programul DDB a fost lovit de un bodyguard al investitorului spaniol. Suporterii au reacționat în forță după bătaia primită de fanul lui Dinamo.

Război total la Dinamo după incidentul de la Rin

Au fost multe incidente, într-o zi cu semnificație istorică pentru România. În centrul atenției s-a aflat situația de la Dinamo, care pare scăpată de sub control. Fanii lui Dinamo au „meciul” lor cu investitorul spaniol Pablo Cortacero și asociații acestuia. „Acționarul nesimțit”, așa cum este numit de ultrași, l-a scos din Consiliul de Administrație pe Cornel Țălnar. De asemenea, el a mărit numărul de membri din CA, de la cinci la șapte. Cortacero a introdus azi trei conaționali în Consiliul de Administrație și și-a asigurat practic controlul total asupra clubului. O situație de neacceptat pentru fani. De neacceptat și episodul violent de la hotelul Rin, unde un bodyguard al lui Pablo Cortacero l-a lovit pe Alexandru Anghel, membru în programul DDB.

Poliția și Jandarmeria au încercat să țină situația sub control. Ultrașii au luat atitudine după incidentul de la hotelul Rin.

„Să ajungi să agresezi un fan al clubului? Au trecut de o linie roșie. Acești oameni nu mai au ce căuta la Dinamo. În momentul în care un bodyguard al lui Cortacero a lovit acel fan, s-a terminat totul. I-o fi zgâriat timpanul acel suporter, de asta s-a întâmplat totul, nu?!

Ne pot agresa bodyguarzii pe stradă pentru că ne spunem părerea? Îi era viața pusă în pericol lui Cortacero? Băieții aceia cu mușchi și creier puțin au lovit un acționar al clubului, n-au fost instruiți”, a spus Andrei Gerea, membru în programul DDB, într-o intervenție la Digi Sport Special.

Pablo Cortacero este considerat personajul negativ la Dinamo
Pablo Cortacero este considerat personajul negativ la Dinamo

Pablo Cortacero, „un golan din Spania”

Fostul ministru a rostit cuvinte grele la adresa spaniolilor.

„Am înțeles că acești impostori care sunt acționari la Dinamo au anunțat că au trimis deja niște milioane de euro, de săptămâna trecută. E limpede, banii n-au ajuns. Această mărire de capital a fost făcută pe vorbe. Jucătorii pleacă, au anunțat deja. După revelion, la revedere!

De ce, că se joacă de acționarul acest nesimțit (n.r. – Pablo Cortacero)? E un golan din Spania, să se întoarcă de unde a venit. Să predea acțiunile, să spună ce bani a dat, de unde i-a avut. Să-și ia banii înapoi și să plece. Trebuie să plătească legal pentru tot ce a făcut, pentru înșelăciune”, a mai spus Andrei Gerea.

Nu e deloc liniște la Dinamo, așa cum își dorește antrenorul Jerry Gane.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe