Anunț important despre Octavian Popescu. “Gata s-a terminat!” Declarația oltenilor înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Octavian Vasilescu 06.05.2022, 08:58
Anunț important despre Octavian Popescu. “Gata s-a terminat!” Declarația oltenilor înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Președintele Sorin Cârțu (66 de ani) a prefațat marele meci al etapei cu numărul 8 din play-off: Universitatea Craiova – FCSB.

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

Sorin Cârțu este de părere că fundașii Craiovei pot să-l blocheze mai ușor pe Octavian Popescu (19 ani), decât pe Darius Olaru (24 de ani) sau Florinel Coman (24 de ani).

Ce a declarat Sorin Cârțu înainte de Universitatea Craiova – FCSB

De la FCSB, mare atenție trebuie să-i acordăm lui Olaru, e un fotbalist într-o formă deosebită. De asemenea, pe Coman îl văd ca pe o fiară rănită și vrea să recupereze timpul pe care l-a pierdut cu accidentările.

Atunci când a vrut să joace, când a avut capul la fotbal, are calitate… și forță, și viteză. Dar are pierderile lui, dispare din joc.

Și la fazele fixe să fim atenți, pentru că de fiecare dată ne-au ‘curățat’ la fazele fixe. Bineînțeles, și cu Tănase trebuie să avem foarte mare atenție. De fiecare dată am primit goluri din faze fixe.

Octavian Popescu nu e un jucător pe care să nu poți să-l blochezi. După mine, eu știu cum trebuie făcut cu Octavian Popescu, dar nu vreau să dau indicații altora. La Octavian Popescu, cel care este în zona lui trebuie să-l întâmpine, apoi să coboare un dublaj.

Gata, s-a terminat! Ce să facă, să ia mingea printre 3-4 jucători? Nu poate! Asta e mereu soluția contra lui și l-ai ‘curățat’. El trebuie să preia mingea, dacă îi vine dublaj nu mai face nimic”, a spus Sorin Cârțu, pentru Digi Sport.

Clasament play-off

CFR Cluj are în acest moment două puncte avans față de principala urmăritoare, FCSB. În caz de egalitate la finalul sezonului, CFR Cluj va câștiga titlul în Liga 1.

Echipa antrenată de Dan Petrescu are patru titluri consecutive în Liga 1, iar acum vrea să obțină al cincilea trofeu consecutiv.

În runda cu numărul 8, CFR Cluj va juca pe terenul lui FC Argeș. Pentru FCSB urmează meciul „de foc” cu Universitatea Craiova. În tur, Universitatea Craiova a răpus FCSB, scor 2-0, pe Arena Națională.

  1. CFR Cluj – 51 pct.
  2. FCSB – 49 pct.
  3. Universitatea Craiova – 45 pct.
  4. FC Voluntari – 30 pct.
  5. Farul Constanța – 28 pct.
  6. FC Argeș – 27 pct.

FCSB va primi vizita celor de la CFR Cluj în ultima etapă din play-off. Sunt șanse mari ca meciul să se dispute la Buzău, pentru că Arena Națională se închide. FCSB încearcă să închirieze Stadionul Steaua, dar are șanse mici de reușită.

Urmăriți Playsport.ro și pe