Anunțul momentului făcut de Corina Caciuc imediat după ce Reghe a plecat la arabi! Ce s-a întâmplat în casa lor: E din nou însărcinată?

Alex Matei 19.09.2023, 12:02

Laurențiu Reghecampf pare că trece din nou printr-o perioadă foarte bună, după ce a decis să plece de la CSU Craiova și să semneze cu Al-Riyadh, echipă din Arabia Saudită.

Potrivit informațiilor apărute până acum, antrenorul avea o clauză de 300.000 de euro, pe care arabii o vor achita, astfel că deja a plecat de la Craiova, cu destinația Arabia Saudită. Țară în care îl va antrena și pe Alin Toșca, legitimat în prezent la Al-Riyadh.

La doar câteva ore după ce a plecat în Arabia Saudită pentru a semnat contractul cu noua lui echipă, Laurențiu Reghecampf a fost etichetat într-o fotografie emoționantă pe Instagram, postată de nimeni alta decât actuala lui parteneră, Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți pe 19 mai 2022, atunci când pe lume a venit micuțul Liam, primul copil al cuplului. Iar după doar patru luni, pe 19 septembrie, antrenorul și iubita lui îl botezau pe băiețel.

Acum, la un an de la botez, Corina Caciuc a rămas singură acasă, deoarece Laurențiu Reghecampf a plecat de urgență în Arabia Saudită. Însă ea nu a ținut cont de acest lucru și a postat pe Instagram o fotografie cu un tort: serbează un an de la botez.

Corina Caiuc, însărcinată din nou?

Corina Caciuc a scris pe tort „1+1=4”, iar fanii ei s-au activat imediat. Deoarece în acest moment familia lor este formată doar din trei membri (Laurențiu, Corina și Liam), internauții speculează că femeia este din nou însărcinată!

„Felicitări, sarcină ușoară” și „Să înțeleg că mai vine un bebe?” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Corina Caciuc în dreptul fotografiei la doar câteva minute după ce a postat-o în mediul online.

Cu toate acestea, este posibil ca cifrele de pe tort să însemne cu totul și cu totul altceva: pe 19 septembrie, Laurențiu Reghecampf împlinește 48 de ani, Liam împlinește 1 an și 4 luni, iar tot în această zi s-a împlinit și 1 an de la botez.

„Happy Birthday to the most important man in the world to me! You are my hero and always will be, dad” („La mulți ani celui mai important bărbat din lume pentru mine. Ești eroul meu și mereu vei fi așa, tată”), a scris partenera lui Laurențiu Reghecampf în dreptul fotografiei. Mai mult decât atât, ea a lăsat și un hashtag care ridică multe semne de întrebare: #bigbrother. Adică „fratele mai mare”!

Urmăriți Playsport.ro și pe