Apariție bombă într-un club de fițe pentru Giani Kiriță și iubita de 24 de ani. Cum s-a pozat la petrecerea de 1 mai

Alex Matei 01.05.2023, 12:35

Giani Kiriță a făcut un show de zile mari pe litoral, la petrecerea de 1 Mai. I-au fost alături o mulțime de prieteni, dar și frumoasa iubită, o bombă sexy de doar 24 de ani.

Giani Kiriță, sufletul petrecerii de 1 mai, împreună cu iubita. Cum s-a pozat

Cum tradiționalul 1 Mai muncitoresc a „picat” în acest an tocmai într-o zi de luni, fostul căpitan al lui Dinamo a decis să înceapă distracția încă din weekend. Și nu oriunde, ci într-un club de fițe din Mamaia, împreună cu Maria Alexandra, tânăra care i-a furat inima.

La petrecere au mai luat parte prietenii apropiați, printre care fotbalistul Costin Gheorghe, fratele artistei Elena Gheorghe, precum și îndrăgitul prezentator TV Cătălin Cazacu. Atmosfera a fost întreținută la început de Irina Rimes, care a concertat live în clubul respectiv, ca apoi manelele să preia controlul.

De prisos să mai spunem că băutura a curs în valuri, iar „stingerea” s-a dat abia spre răsăritul soarelui. Spre bucuria fanilor săi, Giani Kiriță a postat mai multe fotografii și videoclipuri pe rețelele de socializare.

Giani Kiriță s-a făcut băiat cuminte: „Trăiește-ți viața frumos, mai discret”

Într-un interviu acordat recent, fostul fotbalist recunoștea că se simte fericit și împlinit din punct de vedere sentimental, dar evita să ofere mai multe detalii cu privire la actuala sa parteneră. Ba chiar dădea de înțeles că și-a dori să stea cât mai departe de tentațiile din mediul online.

Cert este că relația cu focoasa brunetă durează deja de ani buni. Cei doi nu doar că locuiesc împreună, dar le demonstrează cu vârf și îndesat „cârcotașilor” că dragostea nu ține cont de vârstă. Giani Kiriță a împlinit 46 de ani pe 3 martie 2023, în timp ce Maria Alexandra are doar 24 de ani, la fel ca fiica lui.

„Există o persoană în viața mea, e totul în regulă, totul ok, nu prea vorbesc eu lucruri din astea, nu am vorbit niciodată. E mai bine să fii discret în viața asta să nu-ți pui viața pe tapet cum fac alții și pe urmă ați văzut ce se întâmplă. Mai bine trăiește-ți viața frumos, mai discret.

Ok, trebuie să dai două, trei vorbe, că e normal, sunt persoană publică până la urmă, dar lasă-le acolo, trăiește-le, nu le vorbi, nu le pune pe TV. Pe urmă vine reversul medaliei. Și Instagramul ăsta a înnebunit pe toată lumea. Toți se afișează pe Instagram, ce fericiți sunt, iar după ce se despart sunt vai, nu. Până atunci erau cu vai, love. Trăiește-le frate, nu le mai pune atât pe tapet la toată lumea. Ei nu își dau seama într-un fel că asta le face rău”, spunea Kiriță, conform wowbiz.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe