Dragostea nu are limite de vârstă. Giani Kiriță se iubește cu o tânără care are vârsta fiicei sale

Catinca Giosanu 19.03.2023, 13:22

Giani Kiriță (45 de ani), fostul căpitan al lui Dinamo, a dovedit că dragostea nu are limite de vârstă. Controversatul sportiv este îndrăgostit până peste cap de o tânără care are vârsta fiicei sale. El susține că actuala lui iubită îi oferă liniște și nu este loc pentru altcineva în viața sa. Cine este și cum arată partenera de viață a fostului concurent de la Survivor România.

Giani Kiriță, relație amoroasă cu o tânără care are vârsta fiicei sale

Giani Kiriță se iubește intens cu o șatenă care are vârsta fiicei sale. Fostul fotbalist spune că Maria Alexandra i-a pus capac. El se simte foarte bine în compania frumoasei șatene și nu ar renunța la iubirea ei pentru nimic în lume.

Fostul căpitan al lui Dinamo este extrem de discret atunci când vine vorba de viața lui privată, dar nu s-a ferit să se afișeze alături de Maria Alexandra. El a recunoscut că tânăra este singura femeie care a reușit să îl potolească și care i-a schimbat total viața. Cei doi amorezi se iubesc de mai mulți ani, iar de o perioadă de timp s-au mutat împreună.

Cine este frumusețea din viața fostului căpitan al ”câinilor”

Și pentru că o iubește cu toată ființa sa, Giani Kiriță și-a dus iubita și la mama lui. În mod surprinzător, femeia a fost de acord cu relația fostului fotbalist. Sportivul spune că cea care i-a dat viață a plăcut-o din prima pe femeia cu care se iubește de câțiva ani și care e de vârsta fiicei sale.

Este o femeie care mă înțelege și care îmi oferă liniște. Asta este cel mai important. Giani Kiriță este un om care pleacă dimineață și seara se întoarce acasă, am depășit etapa aceea.”, a spus Giani Kiriță, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

”Instagramul ăsta a înnebunit pe toată lumea”

Într-un alt interviu, Giani Kiriță a declarat că el preferă să își trăiască în taină iubirea, pentru că este sătul de câte lucruri vede pe rețelele de socializare.

Există o persoană în viața mea, e totul în regulă, totul ok, nu prea vorbesc eu lucruri din astea, nu am vorbit niciodată. E mai bine să fii discret în viața asta să nu-ți pui viața pe tapet cum fac alții și pe urmă ați văzut ce se întâmplă. Mai bine trăiește-ți viața frumos, mai discret.

Ok, trebuie să dai două, trei vorbe, că e normal, sunt persoană publică până la urmă, dar lasă-le acolo, trăiește-le, nu le vorbi, nu le pune pe TV. Pe urmă vine reversul medaliei. Și Instagramul ăsta a înnebunit pe toată lumea. Toți se afișează pe Instagram, ce fericiți sunt, iar după ce se despart sunt vai, nu. Până atunci erau cu vai, love. Trăiește-le frate, nu le mai pune atât pe tapet la toată lumea. Ei nu își dau seama într-un fel că asta le face rău”, a mai spus Giani Kiriță, conform WOWbiz.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe