Apariție surpriză! Cum arată cea mai importantă femeie din viața lui Toni Iuruc. Galerie foto

Simion Andrei / 07.10.2021, 08:34

Apariție surpriză pe străzile București, cu cea mai importantă femeie din viața lui Toni Iuruc. Soțul Simonei Halep a fost surprins alături de mama sa în împrejurimile cartierului Primăverii, unde fostul lider WTA locuiește în prezent. Genica Iuruc a decis să îi facă o vizită fiului ei, care a rămas singur în Capitală.

Apariție surpriză la reședința Simonei Halep: a venit în vizită cea mai importantă femeie din viața lui Toni Iuruc

Genica Iuruc, soacra Simonei Halep, a avut recent o apariție surpriză alături de fiul ei. Cei doi au fost surprinși pe străzile din cartierul Primăverii, unde Simona Halep și Toni Iuruc s-au mutat împreună în acest an. Cel mai probabil ea a decis să îi facă o scurtă vizită fiului ei, care a rămas singur în această perioadă. Simona Halep este plecată în Statele Unite ale Americii, unde va participa la turneul de la Indian Wells.
Soacra Simonei este un important om de afaceri în domeniul imobiliarelor, însă în ciuda acestui fapt este o prezență extrem de discretă și preferă să nu iasă în evidență.
Așa a fost și de această dată, când a impresionat prin simplitatea pe care a afișat-o. La brațul fiului ei, Genica Iuruc a adoptat o ținută simplă, dar elegantă în același timp. Ea a purtat o perche de pantaloni eleganți, negri, o cămașă albă cu dungi și un sacou negru. Cei doi s-au dat jos din mașina condusă de Toni Iuruc, după care au intrat în reședința din cartierul Primăverii.

Soacra Simonei Halep, în vizită la Toni Iuruc
Soacra Simonei Halep, în vizită la Toni Iuruc. Sursa foto: cancan.ro.

Soacra Simonei Halep, un important om de afaceri

Toni Iuruc a avut de la cine să moștenească spiritul antreprenorial. Mama sa, care este văduvă de aproximativ 11 ani, este stâlpul familiei Iuruc și conduce mai multe afaceri importante.
Potrivit cancan.ro, ea deține o firmă care inchiriază mai multe spații importante din Capitală, dar și un bloc de locuințe pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Grădina Zoologica din Băneasa.
De asemenea, ea are în proprietate și mai multe terenuri importante în Otopeni, pe care se află inclusiv o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.
Genica Iuruc se ocupă cu succes de gestionarea acestor proprietăți și a fost un bun mentor pentru fiul său în domeniul afacerilor.

Imagine rară cu mama lui Toni Iuruc, de la nunta fiului

Soacra Simonei Halep, Genica Iuruc, a oferit o adevărată lecție de stil la cununia civilă a fiului său. Jucătoarea de tenis a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii de la nunta care a avut loc pe 15 septembrie. În imagini îi putem observa pe cei doi îndrăgostiți imediat după ce au spus marele „DA!”, iar părinții le-au fost aproape pentru a se bucura de acest eveniment.

Soacrele și mireasa s-au asortat perfect. Toate trei au purtat ținute în nuanțe de bej și accesorii aurii. Apariție rară a mamei lui Toni Iuruc. Putem observa cât de mult a împrumutat soțul Simonei Halep din trăsăturile ei. Se pare că tot de la ea a moștenit și abilitatea de face bani, Genica Iuruc fiind cea care se ocupă de afacerile familiei. Fericirea se citea pe fața familiei Halep-Iuruc.

Genica Iuruc, sclipitoare la nunta fiului
Genica Iuruc, sclipitoare la nunta fiului

FOTO. Unde își petrece Toni Iuruc serile. De când s-a căsătorit cu Simona Halep, cei doi merg doar împreună la evenimente.