Are 75 de ani, dar arată ca o puștoaică de 20. Sportiva care sfidează timpul și viața | Galerie FOTO

Andrei Alexandra 20.09.2022, 20:06

În vârstă de 73 de ani, Vera Wang arată ca o puștoaică de 20 și produce o mulțime de controverse pe rețelele de socializare cu pozele pe care le încarcă. Femeia are un corp de invidiat, iar sportul este un factor important care a ajutat-o să se mențină într-o asemenea formă. Vera Wang a practicat patinajul artistic de la vârsta de opt ani și visul ei a fost să ajungă la Jocurile Olimpice.

Ce mănâncă și ce bea femeia de 73 de ani care arată ca o puștoaică de 20. „A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”

Născută la data de 27 iunie 1949, Vera Ellen Wang a împlinit în vara acestui an vârsta de 73 de ani, însă dacă e să privim pozele pe care le încarcă pe rețelele de socializare putem spune că arată ca o puștoaică de 20. Cel puțin asta este impresia pe care vrea să o lase, având în vedere și ținutele pe care le îmbracă.

Vera Wang a cochetat cu sportul de la o vârstă extrem de fragedă. Pe când avea doar opt ani, ea a început să ia lecții de patinaj artistic în New York City, SUA, unde s-a și născut. De asemenea, în timpul verii se antrena în Denver, sub coordonarea antrenorilor Peter Dunfield și Sonya Klopfer.

Ea și-a continuat pasiunea și în adolescență, iar visul suprem era acela de a ajunge la Jocurile Olimpice. Din nefericire, acest vis nu i s-a împlinit și la începutul anilor ’70 a început să cocheteze cu moda.

A lucrat 17 ani pentru revista Vogue, după care, în 1989, la vârsta de 40 de ani, a devenit designer independent de îmbrăcăminte de mireasă. Vera Wang a făcut rochii de mireasă pentru personalități publice precum Hayley Williams, Ariana Grande, Chelsea Clinton, Karenna Gore, Ivanka Trump, Campbell Brown, Alicia Keys, Mariah Carey, Victoria Beckham și multe altele.

Bea doar apă și mănâncă legume la grătar cu pește

Însă, în ultimii ani a devenit și mai celebră în spațiul online pentru felul în care arată. Vera Wang are un stil de viață foarte sănătos, cu o alimentație strictă, iar cu ultimele imagini postate pe rețelele de socializare i-a șocat pe fani. Deși are 73 de ani împliniți, internauții s-au grăbit să îi scrie că arată mai degrabă ca o tânără de peste 20 de ani.

Potrivit presei internaționale, Vera Wang a dezvăluit că dieta sa se bazează pe orez, legume la grătar și pește, iar felul de mâncare preferat al ei este salata de anghinare. De asemenea, ea a renunțat de șase ani să mai consume sucuri:

„Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu șase ani. A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”, a dezvăluit Vera Wang, citată de The List.

Vera Wang a cochetat și cu cinematografia

În timp ce era în liceu, Vera Wang s-a antrenat cu partenerul de perechi James Stuart și a concurat la Campionatele SUA de patinaj artistic din 1968. Ea a apărut în celebra revistă Sports Illustrated’s, în ediția din 9 ianuarie 1968, denumită „Faces in the Crowd”.

Totuși, atunci când nu a reușit să facă parte din echipa Jocurilor Olimpice din SUA, a decis să lase patinajul pentru a intra în industria modei.

Revenind la numele pe care și l-a creat în modeling, este cât se poate de clar că alegerea pe care Vera Wang a făcut-o în tinerețe s-a dovedit a fi una inspirată.

Pe lângă personailtățile uriașe cu care a colaborat, Vera Wang a ajuns și vedetă de cinema în SUA. Ea a jucat în producții cinematografice precum First Daugther (2004) și The Semptember Issue (2009).

De asemenea, a luat parte la multiple show-uri televizate din State. Câteva dintre cele mai răsunătoare ar fi Gossip Girl (2012), Keeping Up with the Kardashians (2011) sau Chelsea Lately (2011).