”Are ceva special. Vede soluții pe care noi nu le vedem. Gândește rapid”. Fotbalistul de la Dinamo care l-a impresionat pe Burcă. Exclusiv

Ioan Valentin Oprea 08.06.2023, 21:58
”Are ceva special. Vede soluții pe care noi nu le vedem. Gândește rapid”. Fotbalistul de la Dinamo care l-a impresionat pe Burcă. Exclusiv

Încântat de evoluţiile lui Ahmed Bani de pe parcursul sezonului recent încheiat, Ovidiu Burcă se felicită că nu a renunţat, vara trecută, la serviciile acestuia. Atunci când a acceptat postul de antrenor principal al lui Dinamo, Burcă nu a primit deloc referinţe pozitive despre tânărul jucător de 20 de ani.

Chiar dacă s-a luat serios în calcul varianta ca Ahmed Bani să fie cedat la o altă echipă din România, Burcă a insistat ca mijlocaşul să fie păstrat în lot. Decizia acestuia avea să fie răsplătită pe teren de Bani, care a fost constant folosit în primul unsprezece.

A ratat turul cu FC Argeş

În total, Bani a bifat 28 de prezenţe în Liga a II-a, pentru Dinamo. În barajul cu FC Argeş, a evoluat doar în returul de la Mioveni, pentru 16 minute. În prima manşă, acesta a lipsit din lot, fiind suspendat.

Atunci când am venit aici, am avut o situaţie de gestionat, mi-am luat multe informaţii. Toţi au făcut un progres enorm, dar legat de Bani a fost o situaţie şi mă felicit că am avut încredere în acest copil care s-a transformat într-un bărbat.Referinţele despre el nu erau bune, dar mă felicit că nu am renunţat la el, s-a pus problema să fie lăsat în altă parte, a declarat Burcă, la emisiunea „Dinamo 7/9”, de pe Playsport.ro.

Impresionat de progresul lui Bani

Burcă are mare încredere în potenţialul lui Ahmed Bani şi spune că acesta a făcut mari progrese în ultimul an de zile. Antrenorul principal al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare e impresionat de aptitudinile tehnice ale acestuia şi remarcă, de asemenea, o creştere a capacităţii sale fizice.

Am văzut că acest fotbalist are ceva special, am cerut răgaz. Gândeşte foarte repede, vede nişte soluţii pe care noi nu le vedem nici din înaltul tribunei, apoi are o tehnică incredibilă în criză de timp şi spaţiu, un joc între linii foarte bun, are pasă, finalizare  a crescut foarte mult, are apariţii în careu. Nu le-am văzut la început la el, a lucrat şi la forţă. Ahmed a făcut un progres fantastic în acest an”, a mai completat, vizibil mulţumit, Ovidiu Burcă.

Urmăriți Playsport.ro și pe