Aroganță maximă la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Așa s-ar împăca și cu familia”

Gabriel-Alexandru Ioniță 27.09.2022, 21:16
Aroganță maximă la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Așa s-ar împăca și cu familia”

Laurențiu Reghecampf a fost ironizat de Victor Pițurcă după ultimele evenimente din viața personală a antrenorului de la Neftchi Baku. Fostul selecționer a vorbit despre o eventuală listă de posibili înlocuitori ai lui Edi Iordănescu la echipa națională și l-a nominalizat pe fostul tehnician de la FCSB și CSU Craiova, însă într-un mod peiorativ.

Victor Pițurcă, atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf după ultimele evenimente

Pițurcă a spus că lui Laurențiu Reghecampf i-ar prinde bine o eventuală numire pe banca tehnică a echipei naționale a României. Astfel, el și-ar rezolva problemele din familie, cu aluzie la scandalul care a avut loc la finalul săptămânii trecute între el și Anamaria Prodan, fosta sa soție, care s-a terminat chiar cu o dispută fizică.

„Nu știu absolut nimic de nicio listă, de unde să știu? Nu cred că există vreo listă și nici nu ar fi corect să vorbim de o eventuală listă, având în vedere că Iordănescu este antrenorul echipei naționale. Cum era lista?

Eu cred că Reghecampf e cel mai (n.r. – potrivit)… să vină, s-ar și împăca în familie. Bine, am făcut o glumă acum, poate puțin deplasată. Revin la acea listă, nu-și are sensul să vorbim de asta, nici nu cred că există. Deocamdată e selecționer, a câștigat ultimul joc, ei vor decide ce vor face în continuare”, a spus Victor Pițurcă potrivit sport.ro.

Precizări importante făcute de Poliție după scandalul de la finalul săptămânii trecute

După incidentul de vineri după-amiază, a ieșit la iveală informația conform căreia Anamaria Prodan făcuse anterior două plângeri împotriva lui Laurențiu Reghecampf și chiar a solicitat emiterea unui ordin de restricție împotriva acestuia. Această cerere nu a fost însă aprobată, iar reprezentanții IPJ Ilfov au explicat de ce.

În cadrul activităţilor specifice efectuate, poliţiştii i-au aplicat persoanei vătămate formularul de evaluare a riscului, însă, în cauză, nu a rezultat existenţa riscului iminent, context în care nu au fost întrunite condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu, conform legislaţiei în vigoare.

Persoanei vătămate i-a fost înmânat formularul de cerere privind emiterea ordinului de protecţie, pentru a-l depune la instanţa de judecată, în cazul în care va considera că este necesar şi oportun. Facem precizarea că în această cauză, persoana vătămată a fost citată procedural de 3 ori, la primele 2 citaţii aceasta comunicând prin avocat că, din diferite motive, nu se poate prezenta, iar în cazul celei de-a treia citaţie, persoana vătămată a trimis o cerere de retragere a plângerii prealabile formulată anterior împotriva soţului său”, a transmis IPJ Ilfov după bătaia de vineri seară.