Liniștea nu a rezistat decât o zi, Anamaria Prodan a răbufnit din nou. L-a făcut zob pe Reghecampf și a dezvăluit aspecte intime

Andrei Alexandra 26.09.2022, 18:49
Liniștea nu a rezistat decât o zi, Anamaria Prodan a răbufnit din nou. L-a făcut zob pe Reghecampf și a dezvăluit aspecte intime

Doar o zi a rezistat Anamaria Prodan până să îl critice iar pe Laurențiu Reghecampf, în urma scandalului uriaș din ultimele zile. Asta deși impresara anunțase printr-un comunicat că nu va mai comenta deloc situația în care se găsește cu încă soțul ei.

Și Gigi Becali ar fi invidios pe Anamaria Prodan. Cât a durat decizia de „a nu mai vorbi” în cazul bătăii cu Reghecampf

Dacă finanțatorul FCSB le mai dă, totuși, niște etape de libertate antrenorilor pe care îi angajează, Anamaria Prodan a rezistat doar o zi. Impresara emisese un comunicat, în urma incidentului în care a fost agresată de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Agenta de jucători ar fi dorit să nu mai vorbească deloc de acest caz, dar a ieșit repede cu noi informații despre incident. Într-un dialog cu Luis Lazarus, Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa lui Reghe. 

După atâta vreme vii să-ţi vezi copilul şi stai cu copilul 20 de secunde, dar nu vii cu un pokemon, niciodată cu nimic şi acum vrei copilul. Vrei să îţi sară copilul la tine în braţe când îi înjuri mama, îi ameninţi mama cu moartea. Tu lovești omul care ți-a dăruit un copil și te-a ajutat să îți construiești cariera.

Pe șofer înainte nu îl suporta, acum, domne, este șoferul lui, martorul lui. Ne-a și pus microfoane în casă, la cererea lui.

Eu sunt calmă, vreau doar să ă găsesc o variantă, să divorţăm, să închidem absolut tot fără să anunţăm presa, fără să ştie nimeni pe pământ. S-a terminat tot! Dacă mai prelungim și vorbim, îi va fi rău copilului. Este plin de răutate, a declarat Anamaria

Scandalul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan a ajuns la urechile șefilor lui Neftchi Baku. Viitorul tehnicianului  român este în pericol

Vineri seară, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut un conflict verbal care a degenerat într-unul fizic. Cei doi au ajuns ulterior la sediul poliției din Snagov pentru mai multe audieri.

Vestea despre acest scandal a ajuns până în Azerbaidjan, unde jurnaliștii au început să-și pună întrebări referitoare la viitorul tehnicianului român la Neftchi Baku. Mai mult, jurnaliștii i-au contactat pe cei de la Neftchi, dar răspunsul acestora a fost destul de evaziv.

Cunoaștem incidentul. Antrenorul a plecat în România din motive familiale și a primit permisiunea clubului. Ne-a spus că va reveni în Baku pe 25 septembrie. După incidentul apărut, clubul l-a contactat, iar Laurențiu Reghecampf ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă. Antrenorul este așteptat să revină la Baku mâine (n.r – azi)”, a declarat Rustam Allahverdiyev, ofițerul de presă al lui Neftchi Baku, pentru sportinfo.az.

Urmăriți Playsport.ro și pe