Urmează bătaia pe Bebeto, mezinul familiei Prodan Reghecampf. Primul gest care o va înfuria pe Anamaria. Ce mesaj i-a transmis Luca fratelui său

Ștefănescu Dragoș 26.09.2022, 17:20
Urmează bătaia pe Bebeto, mezinul familiei Prodan Reghecampf. Primul gest care o va înfuria pe Anamaria. Ce mesaj i-a transmis Luca fratelui său

După conflictul violent cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a botezat băiețelul pe care-l are cu Corina Caciuc. De la fericitul eveniment a lipsit însă Bebeto, fiul tehnicianului și al impresarei. Luca, fiul cel mare al lui Reghecampf, a resimțit absența fratelui său mai mic și i-a transmis un mesaj impresionant pe rețelele de socializare.

Luca Reghecampf, mesaj impresionant pentru Bebeto. ”Trebuia să fii cu noi!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus punct mariajului lor în urmă cu mai bine de un an. De atunci, cei doi nu au contenit să se atace reciproc cu fiecare ocazie ivită. În urmă cu câteva zile ei au avut un conflict verbal care a degenerat în unul fizic. Ulterior, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns pentru audieri  la sediul poliției din Snagov.

La scurt timp după acest episod nefericit, Laurențiu Reghecampf a organizat botezul fiului său cel mic, Liam Simeon. De la fericitul eveniment a lipsit însă Bebeto, fiul antrenorului și al Anamariei Prodan. Absența acestuia a fost resimțită din plin de fiul cel mare al tehnicianului, Luca. Acesta a postat pe rețelele de socializare un mesaj impresionant în care își exprimă dorul față de Bebeto.

Îmi e dor de tine, Bebe. Trebuia să fii cu noi! Abia aștept să îl vezi pe frățiorul nostru mai mic”, a scris Luca Reghecampf.

Ce pensie alimentară trebuie să-i plătească Laurențiu Reghecampf Anamariei Prodan pentru fiul său Bebeto

Bebeto, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan, are 14 ani și a rămas alături de mama sa. Judecătorii Tribunalului Ilfov au decis ca tehnicianul lui Neftchi Baku să-i plătească fiului său o pensie alimentară lunară de 2.000 de euro. Decizia a înfuriat-o la culme pe Anamaria, care consideră rușinoasă  atitudinea fostului său soț care a dorit să plătească o sumă cât mai mică.

Cere judecătorilor să stabilească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea! Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?! Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2.000 de euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui! Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe