Asaltat de suporteri, Edi Iordănescu a revenit cu un mesaj important după numirea la națională: „Vă garantez asta!”

Robert Zanfir 27.01.2022, 21:42
Asaltat de suporteri, Edi Iordănescu a revenit cu un mesaj important după numirea la națională: „Vă garantez asta!”

Într-o postare pe rețelele sociale, Edi Iordănescu ține să îi asigure pe suporterii naționalei că nimeni nu îi va influența deciziile tehnice. Noul selecționer spune că va face totul pentru calificarea tricolorilor la Euro 2024.

Încă nu s-a uscat cerneala pe contract, iar Edi Iordănescu a început să caute informații despre adversarele României. Anghel Iordănescu l-a dat de gol. Fostul mare antrenor al naționalei i-a impus și propriul obiectiv: „Aștept de la el ce așteaptă o țară întreagă”.

Asaltat de suporteri, Edi Iordănescu a revenit cu un mesaj important după numirea la națională

Edi Iordănescu are două mari obiective pe banca naționalei. Răzvan Burleanu le-a anunțat public, la conferința de prezentare: câștigarea Ligii Națiunilor și calificarea la Euro 2024.

Până atunci, selecționerul a ținut să revină cu un mesaj important pentru suporteri tricolorilor.

„Salut. Vreau să vă mulțumesc frumos pentru toate mesajele trimise de felicitare și încurajare. Vă promit că o să le parcurg pe absolut toate, în perioada următoare. Nu promit însă să reușesc să vă și răspund tuturor, dar sunt sigur că înțelegeți motivele.

Pot însă să vă promit că o să dau tot ce am mai bun pentru echipa națională și, la final, să dea Dumnezeau să mergem împreună în Germania pentru turneul final.

Vă garantez că toate deciziile tehnice îmi vor aparține în exclusivitate, așa cum a fost în toate colaborările mele trecute, și îmi voi asuma total responsabilitatea rezultatelor.

Nu am stat pe gânduri, am venit cu convingere, cu determinare, nu am ezitat niciun moment, am spus un Da puternic pentru echipa națională și am încredere mare în munca pe care o putem face împreună cu stafful, echipa și toți cei implicați în proiect.

Uniți pentru România!!”, a fost mesajul transmis de Edi Iordănescu pe contul de facebook.

Florin Prunea: „Începe să semene cu Burleanu”

Florin Prunea este convins că Edi Iordănescu va avea rezultate la conducerea naționalei. Cu toate acestea, fostul portar nu ezită să îl critice pe noul selecționer, despre care spune că începe să semene cu Răzvan Burleanu și cu oamenii lui.

„Edi Iordănescu merită să fie selecționerul echipei naționale. L-am văzut însă când se uita la un manechin. Începe să semene cu ei din prima zi, și cu Burleanu, și cu cine mai e pe acolo.

Edi are șansa pe care nu au avut-o ceilalți antrenori. Niciun selecționer nu a avut programul pe care îl are Edi și libertatea de a avea atâtea meciuri amicale înaintea meciurilor oficiale.

Edi este un tip căruia îi place să studieze, de asta cred că va reuși ca și selecționer. Sunt convins că va face tot ce depinde de el. Este singurul antrenor din valul tânăr care și-a clădit meseria în mod corect și profesionist. A plecat de jos, de unde trebuie să pleci”, a spus Florin Prunea la DigiSport.

Programul naționalei în 2022:

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

În luna martie, România are programate și două meciuri amicale, cu Grecia și Israel.

Urmăriți Playsport.ro și pe