„Asta e clar, nu mai e ce a fost!” Singura șansă a lui Mihai Iosif, după conflictul cu fanii Rapidului | EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir / 22.12.2021, 08:35
„Asta e clar, nu mai e ce a fost!” Singura șansă a lui Mihai Iosif, după conflictul cu fanii Rapidului | EXCLUSIV Playsport Live

Lucian Ionescu a dezvăluit la Playsport Live că relația dintre suporterii Rapidului și Mihai Iosif nu mai este ce a fost până la scandalul declanșat de eliminarea din Cupa României, cu Poli Timișoara.

În ciuda parcursului excelent pentru o nou promovată, Rapidul nu are parte de cea mai bună atmosferă în cadrul clubului. Cristi Săpunaru și compania au avut jocuri foarte bune cu rivala FCSB sau cu Botoșani, 1-1 în ultima etapă a anului. Cu toate acestea, fanii nu au trecut peste eliminarea rușinoasă cu Poli Timișoara, din Cupa României.

„Asta e clar, nu mai e ce a fost!” Singura șansă a lui Mihai Iosif, după conflictul cu fanii Rapidului

Ofițerul de presă al Rapidului a fost invitat în cadrul emisiunii Playsport Live, găzduită de Sorin Chiriac și de Cătălin Mureșanu.

Lucian Ionescu a dezvăluit că relația lui Mihai Iosif cu tribunele nu mai este dintre cele mai bune, dar că antrenorul are o singură șansă pentru a se redresa.

„Delicat a fost rezultatul de la Timișoara, a usturat, m-a usturat și pe mine. Suporterii Rapidului sunt obișnuiți să viseze. La Rapid, mereu s-a spus Cupa este specialitatea casei. Toți visau că Rapid poate… Atunci, Timișoara, că frații, că ne-frații noștri, echipă care se chinuiește prin liga a doua, ne-a eliminat. A fost una din clasicele gafe ale Rapidului.

De aici este conflictul, supărarea suporterilor. Acum, că s-a escaladat și s-a ajuns mai departe la un conflictul direct cu antrenorul Mihai Iosif, care a fost și cred că va redeveni un personaj foarte agreat de suporteri, nu am de unde să știu amănunte. Mi se părea delicat, nu am vrut să știu. Pe de alta parte, să nu uităm meritul lui Iosif până a ajunge la acel meci cu Timișoara.

Nu cred că putem vorbi de pariuri, nu sunt un adept, nu mă pricep. Sunt de atâția ani în fotbal, dar habar nu am.

Iosif a fost sprijinit de suporteri, împins. Este o realitate. Asta e clar, că nu mai e ce a fost. De la acel conflict la care Iosif nu a răspuns.

Să joace cum a jucat cu FCSB, să joace cum a jucat cu Botoșani. Atenție, două meciuri în care am reușit doar un egal! Suporterul rapidist vrea să vadă că fotbalistul suferă ca el. Să piardă, dar să piardă demn. Dacă suporterul te vede că ai sânge pe tricou, atunci te iubește. Bă, ăsta e luptător, atât a putut.

La finalul meciului cu FCSB, când trei sferturi dintre noi am avut probleme la cord..la fel cu Botoșani. Au murit pe teren, cu copii, au obținut un egal. Frate, atunci suporterul apreciaza atitudinea, determinarea, spiritul de luptă pentru Rapid”, a declarat Lucian Ionescu la Playsport Live.

Mihai Iosif și-a pierdut susținerea galeriei. „Au băut la Lido până la șase dimineața”.

Printre reproșurile aduse antrenorului, fanaticii formației de sub Podul Grant scot la lumină un episod care s-ar fi petrecut în noaptea de după meciul cu Dinamo.

Atunci, antrenorul giuleștenilor, împreună cu jucătorii, ar fi mers în oraș pentru a se relaxa după derby. O ieșire „în cadrul lotului” care, conform fanilor din peluza vișinie, s-ar fi prelungit până la orele dimineții și ar fi fost stropită și cu ceva alcool.

Ultrașii au aflat despre acest episod chiar în timp ce fotbaliștii și tehnicianul lor se aflau la masă, târziu în noapte. Nu le-a căzut prea bine și ar fi vrut să meargă peste jucători pentru a-i trimite acasă, însă, în cele din urmă, au renunțat la idee. „Ce facem? Sărbătorim un egal chinuit cu penultima clasată”, ar fi fost reacția ultrașilor, după ce vestea s-a propagat, în toiul nopții, în cercurile fanilor rapidiști.