Atac devastator la Flavius Stoican: „Un antrenor manelist, o rușine pentru istoria clubului!” Episod compromițător din trecutul antrenorului

Robert Zanfir 09.02.2022, 18:40
Atac devastator la Flavius Stoican: „Un antrenor manelist, o rușine pentru istoria clubului!” Episod compromițător din trecutul antrenorului

Florin Prunea lansează un nou atac extrem de dur la adresa lui Flavius Stoican. Fostul portar și președinte din „Ștefan cel Mare” dezvăluie întâmplări incredibile din trecutul tehnicianului.

Flavius Stoican are în continuare un discurs extrem de optimist, în ciuda parcursului catastrofal al echipei. Dinamo a pierdut primele trei meciuri ale anului. La Botoșani, roș-albii chiar s-au făcut de râs. Retrogradarea este la un pas, iar zvonurile îl dau deja pe Dusan Uhrin pe banca echipei.

Atac devastator la Flavius Stoican: „Un antrenor manelist, o rușine pentru istoria clubului!”

Încă susținut de club, Flavius Stoican nu are parte de sprijin și din partea foștilor dinamoviști. Florin Prunea spune nici mai mult, nici mai puțin că tehnicianul este un manelist și o rușine pentru club.

„Dinamo are un antrenor manelist, Stoican nu are ce căuta acolo. Este o rușine pentru istoria acestui club să aibă un antrenor ca Stoican, la ce antrenori am cunoscut acolo.

Când am văzut, înainte de meciul cu Botoșani, că a zis că n-au nimic de pierdut, m-am gândit că el n-are nimic de pierdut, că n-are nimic în comun cu cultura acestui club. Dar suporterii dinamoviști au de pierdut! Am rămas siderat.

Să vă mai spun o istorisire cu Stoican. Când a venit antrenor la Iași, Iașiul l-a dat afară pe Neagoe, care a câștigat play-out-ul cu 15 meciuri fără înfrângere. El era în oraș de 3 zile, dar nu l-a sunat pe Neagoe să-i spună că vor să-l pună în locul lui. Asta ca să vedeți caracterul lui”, a declarat Florin Prunea la Național FM, citat de sport.ro.

Episod compromițător din trecutul antrenorului

Florin Prunea a dezvăluit și un episod greu de crezut din trecutul antrenorului lui Dinamo. Fostul internațional spune că ex-fundașul lui Șahtior nu a cinstit cum se cuvine momentul înmormântării lui Ilie Balaci. Balaci a murit în octombrie 2018. Decesul a fost provocat de un infarct miocardic acut și de insuficiență cardio-respiratorie.

„Știți cine e nașul lui Stoican? Ilie Balaci! În ziua înmormântării lui Ilie Balaci, el n-a fost la înmormântare.

Seara cânta manele la un microfon, la Iași! În ziua înmormântării nașului său”, a mai spus Florin Prunea.

Dinamo este pe locul 15 în Liga 1, cu 12 puncte în 24 de meciuri. Următorul meci al echipei lui Flavius Stoican este cu Universitatea Craiova. Partida este programată joi, de la 19:55.