Atât câștigă, de fapt, Ianis Hagi la Rangers! Salariul este unul fabulos, care îl plasează în topul Premiership

Gabriel-Alexandru Ioniță / 08.07.2021, 23:41
Atât câștigă, de fapt, Ianis Hagi la Rangers! Salariul este unul fabulos, care îl plasează în topul Premiership

Atât câștigă, de fapt, Ianis Hagi la Rangers. Internaționalul român a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei antrenate de Steven Gerrard în sezonul trecut. Echipa sa a reușit să câștige primul titlu în Scoția după o pauză de 10 ani fără să piardă nici măcar un meci.

Astfel, fostul fotbalist al Viitorului a stârnit interesul mai multor cluburi importante din Europa. S-a vorbit destul de mult despre posibilitatea ca Ianis să ajungă la Sevilla sau Lazio în această vară. De asemenea, Galatasaray și VFL Bochum s-au interesat de fotbalistul român în vârstă de 22 de ani.

Atât câștigă, de fapt, Ianis Hagi la Rangers! Salariul este unul fabulos, care îl plasează în topul Premiership

În cele din urmă niciuna dintre aceste oferte nu s-a materializat. Iar Ianis Hagi a rămas pe Ibrox Park. Românul nu are însă foarte multe motive să fie supărat. El este al patrulea cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Steven Gerrard. Potrivit salarysport.com, Ianis Hagi are la Rangers un salariu de 21.000 de lire sterline pe săptămână, ceea ce reprezintă aproximativ 25.000 de euro.

El este depășit la Rangers doar de Kemar Roofe, Connor Goldson și Alfredo Morelos. De asemenea, fiul lui Gică Hagi se află în topul campionatului scoțian, alături de o mare parte a colegilor săi. Și este de înțeles, în condițiile în care echipa lui Steven Gerrard a fost de departe cea mai bună din Scoția în sezonul trecut.

Cum a dat de gol Ianis Hagi înțelegerea dintre Rangers și Real Madrid pentru disputarea unui meci amical

Rangers și-a stabilit meciurile de pregătire înainte de începerea noului sezon. Campioana Scoției va juca cu Tranmere Rovers, Blackpool, Arsenal, Brighton și Real Madrid înaintea primului meci de Premiership, care se va juca pe data de 31 iulie. Ianis Hagi a postat pe Twitter meciurile de pregătire ale lui Rangers înainte ca acestea să fie anunțate oficial de club. Ulterior abia a venit confirmarea scoțienilor printr-un comunicat transmis prin intermediul site-ului oficial.

De 13 ori campioană a Europei, Real Madrid, condusă de Carlo Ancelotti, va vizita Ibrox duminică, pe 25 iulie, într-un ultim test pentru echipa lui Steven Gerrard înaintea startului sezonului. Competiția începe șase zile mai târziu, sâmbătă, pe 31 iulie”, au transmis scoțienii.

Ianis Hagi a jucat deja în primul amical pe care Rangers l-a jucat în această vară. El a intrat pe teren în repriza a doua a meciului cu Patrick Thistle și a oferit o pasă de gol în minutul 83.