„Atât pot să vă spun!” Răzvan Burleanu va începe negocierile cu Mirel Rădoi

Robert Zanfir / 26.10.2021, 23:00
„Atât pot să vă spun!” Răzvan Burleanu va începe negocierile cu Mirel Rădoi

Mihai Stoichiță a declarat că Federația lui Răzvan Burleanu intenționează să demareze negocierile cu Mirel Rădoi, pentru prelungirea contractului actualului selecționer. Tehnicianul a spus după ultimul meci al naționalei că nu va rămâne pe banca tricolorilor.

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de pe banca naționalei, imediat după victoria cu Armenia, 1-0. Anunțul a surprins pe toată lumea. Totuși, mai multe voci din fotbal au lansat scenariul prin care Rădoi ar plăti o poliță celor din FRF. Răzvan Burleanu și compania nu l-ar fi susținut după rezultatele proaste din startul preliminariilor.

„Atât pot să vă spun!” Răzvan Burleanu va începe negocierile cu Mirel Rădoi

Mirel Rădoi mai are de trecut două teste. Pentru România urmează meciurile cu Islanda și Liechtenstein. Dacă le va câștiga, naționala se va califica la baraj. Suedia, Serbia, Croația sau Scoția sunt între posibilii adversari ai tricolorilor.

Luați prin surprindere, oamenii lui Răzvan Burleanu ar încerca o repliere rapidă. Mihai Stoichiță spune că FRF va demara în curând negocierile cu Mirel Rădoi, pentru prelungirea contractului.

O să avem o discuţie cu preşedintele, cu el şi cu mine, în care vom încerca să ajungem la un acord pentru continuarea activităţii lui la echipa naţională. Atât pot să vă spun. Când o să fie, nu ştiu.

Nu mă întrebaţi despre alte soluţii, nici măcar nu se discută despre aşa ceva în federaţie. Noi suntem genişti. Dezamorsăm ‘bombele’ astea care apar.
Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.

Mirel Rădoi, urmașul lui Răzvan Lucescu

Mirel Rădoi a declarat că nimeni nu îl va putea întoarce din decizia luată. Cu toate acestea, jucătorii speră să îl convingă să rămână. Dacă nu vor reuși, selecționerul are de unde alege. Playsport a afat că tehnicianul este dorit de Al Hilal, echipa unde a fost un adevărat idol.

„E momentul ca acest ciclu să se termine. Trebuie să vină altcineva și să preia această echipă. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza.

După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională! Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea.

Poate să facă un contract și pentru următorii patru ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători”, a declarat Mirel Rădoi în luna septembrie.