Mirel Rădoi, trădat de FRF? Scenariu incredibil: „Simți asta, că nu mai sunt lângă tine! E ruptură totală”

Robert Zanfir / 14.10.2021, 22:21
Mirel Rădoi, trădat de FRF? Scenariu incredibil: „Simți asta, că nu mai sunt lângă tine! E ruptură totală”

Ovidiu Săbău lansează un scenariu incredibil în legătură cu anunțata plecare a lui Mirel Rădoi de la cârma naționalei. Fostul mare mijlocaș al României spune că decizia selecționerului ar putea veni după ce ar fi fost trădat de oamenii din FRF.

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la cârma naționalei, deși Alex Mitriță și compania au câștigat meciul cu Armenia, 1-0, iar tricolorii au urcat pe poziția a doua a grupei, care asigură prezența la baraj.

Mirel Rădoi, trădat de FRF? Scenariu incredibil: „Simți asta, că nu mai sunt lângă tine! E ruptură totală”

Ovidiu Sabău este convins că între oamenii de la Federație și selecționerul naționalei a intervenit o ruptură totală, iar Mirel Rădoi a preferat să plece. Mai mult, Sabău se întreabă dacă nu cumva cei de la FRF au deja o înțelegere cu succesorul lui Rădoi.

Probabil că Mirel Rădoi a simțit că cei de la Federație nu îl mai vor. Eu cred că e o ruptură totală între el și Federație. Așa înțeleg eu.

Dacă nu am fi bătut Armenia, cred că l-ar fi demis. S-ar fi renunțat la serviciile lui. Simți când cei care sunt lângă tine nu mai colaborează, nu îți mai răspund la telefon. E posibil să fii auzit și asta, că au o înțelegere cu alt antrenor.
Simți că te-au trădat, simți că nu mai sunt lângă tine, că nu sunt corecți față de tine, probabil că îți spun una în față, dar în spate gândesc total diferit.
Ovidiu Sabău, la Digi Sport.

Hagi, cerut la națională

Decizia lui Mirel Rădoi a fost contestată dur de mai mulți oameni de fotbal. Ionuț Lupescu spune că atât selecționerul, cât și cei din Federație au dat dovadă de imaturitate.

„Corect ar fi fost să aibă o relație normală, corectă, o discuție prin care să anunțe că nu mai vrea să continue, dar să facă anunțul după cele două jocuri.

S-a vorbit mult de jocul cu Germania. Echipa a avut atitudine, s-a adaptat la adversar, chiar dacă ne-a dominat total. Ca joc, mie mi-a plăcut, pentru că jocul a început să funcționeze, s-a văzut definit un prim 11, cam aceeași jucători. Încep să se simtă între ei, să se cunoască. S-a văzut un progres, normal.

Dacă e să vină cineva, trebuie să vină pentru un proiect mai lung. Pentru patru ani de zile, nu doar pentru cele două meciuri care au mai rămas.

Ai nevoie de experiență la nivel de antrenorat. Mirel a părut un om deschis, direct, dar fără experiență. Eu cred că acum avem nevoie de un om cu mare experiență.

Discuți ceva și nu se ține cont de ce discuți, se iau niște angajamente și nu se onorează… Te elimină, te scot afară, devii o persoană incomodă. Eu vorbesc în ceea ce privește persoana mea. Dar lucrurile cam așa stau, din păcate. Ei te angajează, dar nu țin cont, vor să își impună părerea lor.

Eu m-as gândi la Gică Hagi, dar nu va fi. A lucrat cu mulți jucători, știe să lucreze cu tinerii” , a mai spus Ovidiu Sabău.

„Este vorba de o răzbunare de fraier sau o formă de șantaj”

Cornel Dinu a fost extrem de dur în a-l critica pe Mirel Rădoi. Fostul selecționer spune că totul a fost premeditat în anunțul de a pleca de la conducerea naționalei. Mister a folosit cuvinte extrem de dure, precum răzbunare sau șantaj.

Este vorba de o răzbunare de fraier sau o formă de șantaj. El și-a făcut damblaua și, după ce a preluat și a speculat munca de la tineret a lui Daniel Isăilă, și-a făcut damblaua și a devenit selecționer. În același timp a fost și un executant la mâna lui Stoichiță.

Acum joacă la două capete. Unul este șantajul, celălalt, simplu, din sfera: mi-am trăit traiul, mi-am mâncat mălaiul. Și-a trecut naționala în CV și noi i-am admirat slimul… de minte și de haine, uleiul și Bentley-ul
Cornel Dinu pentru Playsport.