Au apus vremurile bune pentru Hagi. Ce s-a întâmplat cu transferul lui Bradley de Nooijer

Octavian Vasilescu / 25.06.2022, 18:33
Au apus vremurile bune pentru Hagi. Ce s-a întâmplat cu transferul lui Bradley de Nooijer

Bradley de Nooijer (24 de ani) a fost vândut de Farul Constanța în această vară la ȚSKA Sofia. Gheorghe Hagi (57 de ani) a încasat o sumă decentă pentru fundașul olandez.

Digi Sport anunță că bulgarii vor achita 200.000 de euro pentru Bradley de Nooijer, care mai avea contract cu Farul până în 2023. De asemenea, Farul a păstrat 20% dintr-un viitor transfer al fundașului stânga.

Bradley de Nooijer a plecat de la Farul

În trecut, FCSB era gata să ofere circa 800.000 de euro pentru De Nooijer. Cu toate acestea, fundașul olandez nu a fost atras de vicecampioana României, astfel că a respins propunerea.

Președintele clubului Farul Constanța, Gheorghe Popescu, a vorbit recent despre plecarea lui Bradley de Nooijer:

Bradley de Nooijer era la noi de o perioadă de timp și a intervenit acea saturație și a dorit să schimbe clubul. A vrut să plece. A venit această propunere, jucătorul a acceptat-o, noi, cluburile, ne-am pus de acord și i-am dat drumul.

Era normal să avem o astfel de abordare. Mai presus de orice, noi ne uităm la interesul jucătorilor. Dacă există o posibilitatea să plece la mai bine, suntem de acord”, a transmis Popescu, la Pro Arena.

A jucat 148 de meciuri la Farul/Viitorul

Bradley de Nooijer a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la fosta Viitorul, actuala Farul, în ultimii ani. El a ajuns la echipa de la malul mării în august 2017, pe vremea când avea doar 19 ani. Ultima dată evoluase pentru Dordrecht, din țara sa natală.

De Nooijer a bifat nu mai puțin de 102 meciuri jucate în Liga 1 pentru Farul Constanța, echipă alături de care a câștigat o Cupă și o Supercupă a României. În această perioadă el a marcat un gol și a oferit 14 pase decisive, în 148 de meciuri jucate în toate competițiile.

În februarie 2021, el a fost cedat sub formă de împrumut, cu opțiune de transfer definitiv, în Ucraina, la Vorskla Poltava. Olandezul nu s-a adaptat acolo și a revenit în Liga 1 după doar patru luni. Acum, el a fost transferat definitiv de CSKA Sofia și se va bate la titlu în Bulgaria.